Τρίτη, 07 Απριλίου 2015 13:58

Επιτροπή Ειρήνης Μεσσηνίας κατά Καμμένου για μοιρασιά Αιγαίου

Γράφτηκε από την

Επιτροπή Ειρήνης Μεσσηνίας κατά Καμμένου για μοιρασιά Αιγαίου

«Σήμα κινδύνου για το λαό οι δηλώσεις του κ. Καμμένου», εκτιμά η Επιτροπή Ειρήνης Μεσσηνίας.Αναφέρει ότι «οι δηλώσεις του υπουργού Αμυνας -στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής- για μοιρασιά του ενεργειακού πλούτου της χώρας μας με τις ΗΠΑ, δεν είναι κεραυνός εν αιθρία, είναι ενταγμένες στο πλαίσιο Ελλάδα - ΗΠΑ - ΕΕ - ΝΑΤΟ.

Εντάσσονται στα παζάρια της θέσης της Ελλάδας για την αντιμετώπιση του χρέους της Ελλάδας, για την αντιμετώπιση του χρέους και της εξόδου από την κρίση».

Στην ανακοίνωση της Επιτροπής προστίθεται ότι «η ΕΕΔΥΕ (της οποίας η Επιτροπή Ειρήνης Μεσσηνίας είναι μέλος) τονίζει τις ευθύνες της συγκυβέρνησης για όλες αυτές τις κινήσεις. Για όλες αυτές τις κινήσεις οφείλουμε να διατρανώσουμε τη λαϊκή απαίτηση: Καμιά συμμετοχή της Ελλάδος στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς. Να ξηλωθούν οι βάσεις του θανάτου και οι υποδομές τους. Να επιστρέψουν στην Ελλάδα οι στρατιωτικές δυνάμεις, όλες οι αποστολές ενίσχυσης ή και στήριξης των ιμπεριαλιστικών εκστρατειών και πολέμων».