Τετάρτη, 29 Απριλίου 2015 20:43

Φόλιασαν 10 σκυλιά στα Φιλιατρά

Φόλιασαν 10 σκυλιά στα Φιλιατρά

"Θερίζουν" οι φόλες κατά σκυλιών τις τελευταίες μέρες στα Φιλιατρά, και τουλάχιστον 10 σκυλιά έχουν δηλητηριαστεί, από τα οποία μόνο ένα κατάφερε να σωθεί καθώς η κατάσταση του αντιμετωπίστηκε έγκαιρα.

Χαρακτηριστική είναι η ανακοίνωση της Φιλοζωικής Ομάδας Εθελοντών Τριφυλίας, στην σελίδα της στο Facebook, όπου αναφέρει: 

«Τα τέρατα χτυπήσανε πάλι στα Φιλιατρά όπου σε δύο μέρες 10 σκυλιά πέσανε θύματα σε φόλες. Μόνο ένα σώθηκε. Θέλω να ευχαριστήσω τους πολίτες που ειδοποιήσανε εμάς και την αστυνομία. Ευχαριστώ και την Αστυνομία στο Τμήμα Φιλιατρών που έδειξε μεγάλη ευαισθησία και που προχωρούν σε έρευνες για να πέσει φως στην υπόθεση. Τα σχόλια δικά σας!»

Αξίζει πάντως να σημειώσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που πέφτουν φόλες στα Φιλιατρά και γενικότερα στην περιοχή της Τριφυλίας - με πρόσφατο περιστατικό πριν από λίγο καιρό στην περιοχή της Μαραθούπολης, όπου και εκεί περίπου 10 σκυλιά είχαν βρει φριχτό θάνατο, ενώ ανάλογα κρούσματα έχουν παρατηρηθεί σε Κυπαρισσία, Γαργαλιάνους και Καλό Νερό.

Κ.Μπ.