Δευτέρα, 18 Απριλίου 2011 15:43

Διαβητολογικό ιατρείο στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Γράφτηκε από την

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας ανακοίνωσε ότι από 1η Μαϊου 2011 ξεκινά να λειτουργεί στο χώρο των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων το Διαβητολογικό Ιατρείο.
Ομάδα ιατρών του Νοσοκομείου μας, αποτελούμενο από τον κ.Νικόλαο Γκιούλο Παθολόγο, την κ.Νικολέτα Ξυδιά Παθολόγο και τον κ. Αναστάσιο Μακρή Γενικό Ιατρό, έχοντας εξειδίκευση στο θέμα του διαβήτη, από 1η Μαΐου θα παρέχουν τις ιατρικές υπηρεσίες τους στους συγκεκριμένους ασθενείς.
Η λειτουργία του Διαβητολογικού Ιατρείου έρχεται να ικανοποιήσει μία βασική ιατρική ανάγκη της τοπικής κοινωνίας και ένα πάγιο αίτημα του τοπικού Συλλόγου Διαβητικών «ΓΛΥΚΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑ».
Η Πρόεδρος του Συλλόγου κ.Αθανασία Καρούνη, με αφορμή την έναρξη λειτουργίας του Διαβητολογικού Ιατρείου, εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή της για την άμεση ανταπόκριση της Διοίκησης του Νοσοκομείου, στο αίτημα του Συλλόγου, το οποίο εκκρεμούσε τα τελευταία έντεκα χρόνια. Η ίδρυση του διαβητολογικού ιατρείου βάζει ένα τέλος στην αγωνία των 8 με 10 χιλιάδων ατόμων με διαβήτη του Νομού Μεσσηνίας.

Από το Νοσοκομείο Καλαμάτας