Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2015 21:19

"Μέρες ραδιοφώνου: 50 χρόνια Ελλάδα" τον Αύγουστο στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την
"Μέρες ραδιοφώνου: 50 χρόνια Ελλάδα" τον Αύγουστο στην Καλαμάτα

Το μιούζικαλ "Μέρες ραδιοφώνου: 50 χρόνια Ελλάδα" έρχεται στο Κάστρο της Καλαμάτας την Κυριακή 2 Αυγούστου στις 9.30 μ.μ.

Η μουσική θεατρική παράσταση κέρδισε τις καλύτερες κριτικές κοινού και κριτικών και παίχτηκε για 2 χρόνια στο «Γυάλινο μουσικό θέατρο» και στο θέατρο «Badminton» στην Αθήνα. Πρόκειται για ένα φαντασμαγορικό μουσικό ταξίδι, στις πιο νοσταλγικές μέρες του Ελληνικού ραδιοφώνου, με αξέχαστα τραγούδια και αγαπημένες εκπομπές, που σφράγισαν τη σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας. Ξεκινώντας από την δημιουργία της Ελληνικής ραδιοφωνίας το 1938, εκπομπές που άφησαν υπέροχες αναμνήσεις, όπως «Η θεία Λένα», «Χαρούμενα ταλέντα», «Το θέατρο στο μικρόφωνο», «Καλησπέρα κύριε Εντισον», «Εδώ Λιλιπούπολη», «Μοντέρνοι ρυθμοί», «Πικρή, μικρή μου αγάπη», «Το σπίτι των ανέμων», «Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης» και πολλές ακόμη, θα ζωντανέψουν  επί σκηνής. Στην παράσταση θα ακουστούν επίσης, τραγούδια όλων των μεγάλων δημιουργών: Μουζάκη, Σουγιούλ, Πλέσσα, Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Σπάρτακου, Σπανού, Κατσαρού, Λοΐζου.

Λαμβάνουν μέρος οι: Αντώνης Λουδάρος, Ματθίλδη Μαγγίρα, Νίνα Λοτσάρη, Παναγιώτης Πετράκης, Μίνως Θεοχάρης, Νεφέλη Ορφανού και ο Μάκης Δελαπόρτας. Τα κείμενα είναι του Μάκη Δελαπόρτα και του Στέλιου Παπαδόπουλου, η σκηνοθεσία του Μάκη Δελαπόρτα, η ενορχήστρωση του Γιώργου Παγιάτη, οι χορογραφίες της Κρίστης Κουπάτου, τα κοστούμια της Ελενας Παπανικολάου. Τις δημόσιες σχέσεις κάνει η Μαργαρίτα Δρούτσα. Η γενική είσοδος κοστίζει 15 ευρώ. 

 


NEWSLETTER