Σάββατο, 06 Ιουνίου 2015 09:34

Στα "Καλύτερα Περιφερειακά Ενημερωτικά Site": Χάλκινο βραβείο στο eleftheriaonline.gr

Στα "Καλύτερα Περιφερειακά Ενημερωτικά Site": Χάλκινο βραβείο στο eleftheriaonline.gr

Μία σημαντική διάκριση απέσπασε το eleftheriaonline.gr λαμβάνοντας το χάλκινο βραβείο στην κατηγορία “Καλύτερα Περιφερειακά Ενημερωτικά Site” των Digital Media Awards 2015, που απονεμήθηκαν την Τετάρτη στο "Balux Prive" στη Γλυφάδα.

 

Πρόκειται για τα βραβεία τα οποία διοργανώνει το περιοδικό "Marketing Week" της Boussias Communications, με σκοπό να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις βέλτιστες πρακτικές και δουλειές στις Ψηφιακές Εκδόσεις και Μέσα.

H μεγάλη συμμετοχή και ο ενθουσιασμός που χαρακτήρισαν την τελετή απονομής των βραβείων, η οποία πραγματοποιήθηκε για δεύτερη χρονιά φέτος, έδειξαν ξεκάθαρα την ανάγκη της αγοράς του Digital για μία διοργάνωση, η οποία αναδεικνύει το υψηλό επίπεδο καινοτομίας, καθώς και το κίνητρο της επιβράβευσης.

Στην τελετή απονομής, την οποία παρουσίασε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης, παρευρέθηκαν περισσότερα από 400 υψηλόβαθμα στελέχη και βραβεύθηκαν τα έργα και οι πρωτοβουλίες που διακρίθηκαν από την αρμόδια κριτική επιτροπή των βραβείων, μέσω αδιάβλητης διαδικασίας. Ο ενθουσιασμός των στελεχών που ανέβηκαν στη σκηνή να παραλάβουν τα βραβεία τους, ήταν έκδηλος, ενώ το χιούμορ δεν έλειψε από τις ευχαριστήριες δηλώσεις.

Ο πρόεδρος της Ενωσης Εκδοτών Διαδικτύου (ΕΝΕΔ) Δημήτρης Μάρης, απεύθυνε χαιρετισμό στην έναρξη της τελετής απονομής, ενώ η πρόεδρος της κριτικής επιτροπής Μπέττυ Τσακαρέστου και ο Περικλής Βανικιώτης, συντονιστής - παραγωγός των βραβείων και Head of Digital στην Publicis Group, μίλησαν για τις υποψηφιότητες στα βραβεία και την διαδικασία της αξιολόγησή τους.

Στην κριτική επιτροπή των βραβείων, της οποίας πρόεδρος είναι η Μπέττυ Τσακαρέστου, επίκουρη καθηγήτρια στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού, στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, συμμετείχαν επίσης οι: Eric Parks, Digital & Innovation Director, Tempo-OMD, Γιάννης Κωτσής- Γιανναράκης, γενικός διευθυντής, ΣΕΚΕΕ, Γιώργος Ζαλοκώστας, Media Director, ΕΛΑΪΣ - UNILEVER HELLAS, Δημήτρης Μανιάτης, Head of Reprise Media Athens, Dr. Ευάγγελος Μουστάκας, καθηγητής και υπεύθυνος του MA Digital Communication & Social Media, Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος (Deere College), Μάριος Νόττας, Director QJNT Masters Program, Στέλιος Παπαθανασόπουλος, καθηγητής Oργάνωσης και Πολιτικής των Μ.Μ.Ε, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αντώνης Πασσάς, γενικός διευθυντής, Zenith Optimedia, Κωνσταντίνος Πενλίδης, Digital Art Director, Χάρης Ρούγκας, γενικός διευθυντής, IAB HELLAS, Κατερίνα Σαρικάκη, καθηγήτρια Media Industries, Media Organization & Media Governance, Πανεπιστήμιο Βιέννης και Περικλής Βανικιώτης, Head of Digital Publicis Groupe.

Το βίντεο των βραβείων και την παρουσίαση επιμελήθηκε η εταιρεία White Space.

Το χρυσό βραβείο στην κατηγορία “Καλύτερα Περιφερειακά Ενημερωτικά Site” (Νότια Ελλάδα) έλαβε το argonafplia.gr και το αργυρό το patrisnews.com