Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2015 20:33

Ο νέος δίσκος του Αποστόλη Αρμάγου

Γράφτηκε από την

Το νέο τους δίσκο με τίτλο "Απόσχιση" παρουσίασαν ο Μεσσήνιος μουσικός Αποστόλης Αρμάγος και η Ξένια Ροδοθεάτου στη σκηνή του “Ρυθμός Stage” πριν από λίγο καιρό.

Ενα χρόνο μετά την κυκλοφορία του πρώτου τους ΕP («Το η του ήλιου»), ο συνθέτης Αποστόλης Αρμάγος και η ερμηνεύτρια Ξένια Ροδοθεάτου παρουσιάζουν με το νέο τους cd μία πολύ ενδιαφέρουσα πτυχή από το έντεχνο ελληνικό τραγούδι, σε 9 κομμάτια, Τους στίχους έχει γράψει ο Αποστόλης Αρμάγος καθώς και οι: Μάρκος Κρητικός, Γιάννης Φίλιας, Αντρέας Νικόλης και Ξένια Ροδοθεάτου. Στο cd συμμετέχουν πολλοί καταξιωμένοι μουσικοί, ενώ σε ένα τραγούδι συμμετέχει ερμηνευτικά ο Αλέξανδρος Καψοκαβάδης. Ηχοι από την παραδοσιακή, την κλασική και τη ροκ μουσική συνδυάζονται με έναν ιδιαίτερο τρόπο σε ένα δίσκο που πραγματικά ξεχωρίζει. Το cd με τίτλο «Απόσχιση» κυκλοφορεί από την εταιρεία "Re-Define Productions" και είναι διαθέσιμο στον "Ιανό" (Σταδίου 24, Αθήνα), στο "Music corner" (Πανεπιστημίου 56, Αθήνα), στα καταστήματα "Reload", καθώς και ψηφιακά σε iTunes, Amazon, emusic και Google Play. 

Ο Αποστόλης Αρμάγος γεννήθηκε στην Αθήνα. Ξεκίνησε τις μουσικές του σπουδές σε ηλικία 6 χρονών. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών Αθήνας. Εχει εμφανιστεί σε μουσικές σκηνές με πολλά σχήματα και από το 2005 εργάζεται ως δάσκαλος Μουσικής στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση.