Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2015 19:43

Το success story του Θοδωρή Σαλαντή: Delivery ψάρια από την ψησταριά στο σπίτι

Γράφτηκε από την
Το success story του Θοδωρή Σαλαντή: Delivery ψάρια από την ψησταριά στο σπίτι

Χάρη στην αγάπη και την εμπιστοσύνη του κόσμου, αλλά και χάρη στην εκλεκτή ποιότητα και την άψογη εξυπηρέτηση, η Ψαραγορά Γλυφάδας ανοίγει πλέον τα φτερά της κι επεκτείνεται και σε άλλες περιοχές της Αθήνας. Σύμφωνα με  ρεπορτάζ του glyfada-freepress.gr oι ιδιοκτήτες της Ψαραγοράς Γλυφάδας, ο Θοδωρής Σαλαντής και ο Γλυφαδιώτης Γιώργος Βασιλόπουλος, έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται περήφανοι.

Σε μία κρίσιμη περίοδο, δημιούργησαν μια επιχείρηση που, δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι έβαλε το “καλό ψάρι” σε όλα τα σπίτια της Γλυφάδας.

Είχαν, και πρώτοι αυτοί εφάρμοσαν, την καινοτόμο ιδέα του ψησίματος των ψαριών με μία μικρή επιβάρυνση 2€/κιλό και της δωρεάν διανομής στο σπίτι, με αποτέλεσμα αυτήν τη στιγμή η Ψαραγορά Γλυφάδας να έχει γίνει σημείο αναφοράς σε όλη την Αθήνα.

Σήμερα, στην καρδιά της κρίσης, η επιχείρηση απασχολεί 20 άτομα προσωπικό και είναι πλέον έτοιμη να κατακτήσει την Αθήνα και να επεκταθεί. Ανοιξε ήδη ένα κατάστημα στον πιο κεντρικό δρόμο του Χαλανδρίου, στη Λεωφόρο Πεντέλης 74, και σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσει η λειτουργία δύο ακόμη καταστημάτων, στο Παλαιό Φάληρο (επί της Λεωφ. Αμφιθέας) και στην Κηφισιά.

Ζητήσαμε από τον Θοδωρή Σαλαντή (τον έναν εκ των δύο ιδιοκτητών) να μας πει ποιo είναι το μυστικό της επιτυχίας της Ψαραγοράς:

«Φυσικά και είναι η ιδέα του ψησίματος των ψαριών και του δωρεάν delivery στο σπίτι την ώρα που το θέλει ο πελάτης, αλλά πάνω απ’ όλα είναι η ποιότητα και η μεγάλη ποικιλία ψαριών που μπορείτε να βρείτε. Εχουμε κυριολεκτικά ό,τι κολυμπάει. Οι Γλυφαδιώτες ξέρουν καλά την επιχείρησή μας και γνωρίζουν πως διαθέτουμε τόνους θαλασσινών και ψαριών σε εβδομαδιαία βάση. Τώρα λοιπόν, επεκτεινόμαστε και δημιουργούμε αντίστοιχες Ψαραγορές σε άλλα σημεία της Αθήνας, με την επωνυμία “Θάλασσα Fish & Grill”. Ενα μεγάλο "ευχαριστώ" σε όλους τους Γλυφαδιώτες για την έμπρακτη προτίμηση και υποστήριξή τους όλον αυτόν τον καιρό. Θέλω να τους διαβεβαιώσω πως θα τους παρέχουμε πάντα άριστη ποιότητα και το υγιεινότερο διατροφικό προϊόν!». 

Τα πιάτα της Ψαραγοράς

Καθημερινά και τις Κυριακές θα βρείτε καταπληκτική μαγειρεμένη ψαρόσουπα από ολόφρεσκα ψάρια, μόνο με 5€ ανά μερίδα και ιδιαίτερα “πιάτα ημέρας” όπως κριθαρότο θαλασσινών, γαριδομακαρονάδα, πένες με σολομό ή κάποια άλλη παραλλαγή με θαλασσινά, μόνο με 6€ ανά μερίδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER