Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2015 15:13

Αυτοσχέδιο φεστιβάλ για τη σωτηρία σκυλίτσας

Τη 2η «Γιορτή για τους αθώους» οργανώνει σήμερα Πέμπτη ο Φιλοζωικός Ομιλος Καλαμάτας στο Ιστορικό Κέντρο, για να βοηθήσει την άτυχη σκυλίτσα Μπέλα να σώσει τη ζωή της.

Το όμορφο αυτοσχέδιο φεστιβάλ αγάπης θα ξεκινήσει στις 8 το βράδυ, στη στοά κοντά στους Αγίους Αποστόλους. Αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια είναι η Φιλική Εταιρεία «Γη Το Νοιάσου» και το «Aimilia's Project» - που μαζί με τον Φιλοζωικό θα είναι φιλοξενούμενοι των καταστημάτων «Σανδάλια στη Στοά» και «Tapas».

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα παρουσιαστούν: Χειροποίητα χρηστικά αντικείμενα από την καλοκαιρινή κολεξιόν S/S 2015 του «Aimilia’s Project», με θέματα από κατοικίδια ζώα. Χειροποίητα κοσμήματα από το «P.S.i  made this». Χειροποίητα φρουτοποτά και εδέσματα από τις «Αρετούσας δημιουργίες». Χειροποίητα φυτικά καλλυντικά από τη Maya. Χειροποίητες κατασκευές από το Κουκουβαγιάκι. Εργα του Καλαματιανού ζωγράφου Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Το βιβλίου «Ζητείται δικηγόρος με μουστάκια και ουρά» της συγγραφέα Ελένης Σβορώνου, μέλους της WWF Hellas και της Νομικής Βιβλιοθήκης. Μουσική από τον «Andreas in Greece» Live.

Επίσης, θα υπάρχουν τετράποδα φιλαράκια προς υιοθεσία... ενώ οι εκπαιδευτές σκύλων της «Guard Dog Training» θα μας δώσουν πολύτιμες συμβουλές για την καλύτερη συμβίωση με τα κατοικίδιά μας! 

Τέλος, θα γίνει ενημέρωση για τον εθελοντισμό και τα οφέλη του ως κοινού σκοπού.

Ας περάσουμε λοιπόν όμορφα απόψε στο Ιστορικό Κέντρο της Καλαμάτας, δίνοντας ταυτόχρονα μια ευκαιρία στην ταλαιπωρημένη Μπέλα να σώσει τη ζωή της από τον καρκίνο.

Π.Α.