Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2015 17:29

Δυσαρέσκεια για την ελεγχόμενη στάθμευση από επαγγελματίες της ΚΑΚ

Γράφτηκε από τον
Δυσαρέσκεια για την ελεγχόμενη στάθμευση από επαγγελματίες της ΚΑΚ

Αντίρρηση «για την εφαρμογή της ελεγχόμενης στάθμευσης στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας, με τη διαδικασία που ψηφίστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο», εξέφρασε στην "Ε" ο πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών "Αγορά" Ηλίας Αλεξέας.

Μεταφέροντας τον έντονο προβληματισμό και την αντίδραση των συναδέλφων του, επεσήμανε πως «δεν μπορούσε να γίνει στο Δημοτικό Συμβούλιο η διαβούλευση που χρειαζόταν. Εγινε βιαστικά». Διευκρίνισε ότι «δεν μας έδωσαν το χρονικό περιθώριο να κάνουμε γενική συνέλευση, για να αποφασίσουμε για την ελεγχόμενη στάθμευση. Είχαμε συμφωνήσει να συζητήσουμε για την ελεγχόμενη, γιατί υπάρχει πρόβλημα στην ΚΑΚ και πρέπει να λυθεί, αλλά δεν είχαμε συμφωνήσει, αφού δεν προλάβαμε να κάνουμε συνέλευση».

Ο κ. Αλεξέας δεν διέψευσε τις πληροφορίες ότι οι επαγγελματίες αναζητούν εναλλακτικά αξιόπιστα μέτρα για να μην ισχύσει η ελεγχόμενη.

Για τον πρόεδρο της ΚΑΚ Γιάννη Αδαμόπουλο είπε ότι «έχει καταβάλει μεγάλες προσπάθειες να την αναβαθμίσει. Προσπαθεί και προσφέρει. Αδικα δέχθηκε πυρά. Βασιζόμαστε στη συνεργασία με τον πρόεδρο».

Γ.Σ.


NEWSLETTER