Παρασκευή, 07 Αυγούστου 2015 15:06

Πελάτης χτύπησε υπάλληλο σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στην Κυπαρισσία

Πελάτης χτύπησε υπάλληλο σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στην Κυπαρισσία

Στο ξύλο πλάκωσε γυναίκα υπάλληλο καταστήματος κινητής τηλεφωνίας στην Κυπαρισσία το πρωί της Τρίτης ένας εξαγριωμένος Ρουμάνος πελάτης, ο οποίος συνελήφθη και χθες οδηγήθηκε στο αυτόφωρο όπου του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 12 μηνών.

Το απίστευτο αυτό περιστατικό συνέβη νωρίς το πρωί της Τρίτης λίγο πριν τις 9, όταν σύμφωνα με τις καταθέσεις της υπαλλήλου και άλλων μαρτύρων ο νεαρός ρουμανικής καταγωγής μπήκε μέσα στο κατάστημα και άρχισε να φωνάζει και να βρίζει την υπάλληλο γιατί είχε γίνει διακοπή στη σύνδεση του Ιντερνετ που είχε. Εχοντας χάσει εμφανώς την ψυχραιμία του και σε κατάσταση αμόκ όπως περιγράφηκε, χτύπησε την υπάλληλο στο χέρι αρχικά  και στο κεφάλι στη συνέχεια σπρώχνοντάς την μάλιστα πάνω στον τοίχο. Ενας διερχόμενος που είδε τη φασαρία μπήκε στο κατάστημα και κατάφερε να τον απομακρύνει και να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Η παθούσα στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να της φροντίσουν τα τραύματα, ενώ κατέθεσε μήνυση κατά του νεαρού. Ετσι προχθές συνελήφθη και χθες οδηγήθηκε στο αυτόφωρο. Εκεί ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του και είπε ότι είναι μετανιωμένος και ότι είχε εκνευριστεί, καθώς δεν μπορούσε να συνεννοηθεί με την υπάλληλο, ενώ πίστευε πως είχε πληρώσει το λογαριασμό και κακώς του έκοψαν το Ιντερνετ.

Το δικαστήριο του επέβαλε ποινή 16 μηνών για επικίνδυνη σωματική βλάβη, διατάραξη οικιακής ειρήνης και φθοράς ξένης περιουσίας, ποινή η οποία συγχωνεύθηκε σε 12 μήνες, με δυνατότητα έφεσης την οποία και άσκησε.

Κ.Μπ.