Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2015 18:34

Εγγραφές στη Δημοτική Φιλαρμονική Μεσσήνης

Εγγραφές στη Δημοτική Φιλαρμονική Μεσσήνης

Αρχίζουν σήμερα οι εγγραφές στη Δημοτική Φιλαρμονική Μεσσήνης και στο πλαίσιο αυτό, η Φιλαρμονική θα παρουσιάσει την εκδήλωση "Μουσική περαντζάδα" στην Κεντρική Πλατεία της Μεσσήνης σήμερα στις 8.30 το βράδυ. Ανάλογη εκδήλωση θα γίνει και στην Πλατεία Πεταλιδίου τις επόμενες ημέρες. 

Αιτήσεις εγγραφής θα γίνονται δεκτές στο Γραφείο Πολιτισμού του Δήμου (Δημαρχείο Μεσσήνης, Παύλου Πτωχού) από τις 9 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι (τηλέφωνο: 27223 60140) και κάθε απόγευμα στο κτήριο της Φιλαρμονικής από τις 7 έως τις 8 το απόγευμα (τηλέφωνο: 6974-061829). 

Σημειώνεται ότι στο Γραφείο Πολιτισμού του Δήμου θα γίνονται καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι και οι εγγραφές για το Δημοτικό Χορευτικό Ομιλο Μεσσήνης. 

Ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος, υπεύθυνος για τη Φιλαρμονική και το Χορευτικό Δημήτρης Αναγνωστόπουλος υπογράμμισε την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις δύο αυτές πολιτιστικές δομές και έδωσε συγχαρητήρια στον μαέστρο της Φιλαρμονικής Γιώργο Μουνδρουλέα και τον χοροδιδασκάλο Βαγγέλη Λαμπρόπουλο.