Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2015 19:41

People: Ο Θοδωρής Σαραντόπουλος επιστρέφει στις οθόνες μέσα από το IONIAN Channel (βίντεο)

Γράφτηκε από την
People: Ο Θοδωρής Σαραντόπουλος επιστρέφει στις οθόνες μέσα από το IONIAN Channel (βίντεο)

People: Μια νέα τηλεοπτική εκπομπή με την υπογραφή του Θοδωρή Σαραντόπουλου (αρχισυνταξία, παρουσίαση) και του Ρομπερτ Ζερβού (σκηνοθεσία) κάνει πρεμιέρα στο ΙΟΝΙΑΝ Channel την Τρίτη 27 Οκτωβρίου στις 10 το βράδυ.

Στόχος της εκπομπής είναι να καταγράψει  ιστορίες ανθρώπων με ρεαλισμό χωρίς υπερβολές. Αξίζει να σημειωθεί πως οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πολλές ιστορίες που δεν έχουν προβληθεί από την τηλεόραση

Στην εκπομπή παρουσιάζονται ανθρώπινες ιστορίες που παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού συνδέονται με πρωταγωνιστές της καθημερινότητας οι οποίοι με υπομονή, επιμονή αλλά και σκληρή δουλειά κατάφεραν να αντεπεξέλθουν μέσα από αντίξοες συνθήκες. Αυτή είναι και η κεντρική ιδέα της εκπομπής.

 

Η επιλογή των θεμάτων αφορά απλούς ανθρώπους ή κοινωνικές ομάδες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα γυρίσματα υποστηρίζονται από μια ομάδα 7 τεχνικών και  ξεκίνησαν πριν από 4 μήνες.

Από τις πρώτες εικόνες που είδαμε, είναι φανερό πως οι ιστορίες που διαδραματίζονται σε κάθε επεισόδιο θα καθηλώσουν τους τηλεθεατές. 

Ο Θοδωρής Σαραντοπουλος επιστρέφει στα τηλεοπτικά δρώμενα μετά από 11 χρόνια απουσίας. Στο παρελθόν έχει συνεργαστεί 7 χρόνια με το STAR Channel στην Αθήνα με την ΝΕΤ (Νότια Ελληνική Τηλεόραση) με την ΕΡΑ και μέχρι σήμερα λειτουργεί ως ραδιοφωνικός παραγωγός στον ιδιόκτητο ραδιοφωνικό σταθμό kiss FM 89 Νοτίου Ελλάδας.

Προερχόμενος από την κινηματογραφική εταιρεία ΑΝΖΕΡΒΟΣ, ο Ρομπερτ Ζερβός, με σπουδές σκηνοθεσίας και φωτογραφίας στην Ελλάδα και την Αγγλία, αποδίδει το κλίμα των ιστοριών με ακρίβεια και σεβασμό. 

Αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον την πρεμιέρα της  πρώτης εκπομπής, η οποία θα προβληθεί και σε επανάληψη την επόμενη ημέρα, Τετάρτη 28 Οκτωβρίου, στις 6 το απόγευμα. Σύντομα η εκπομπή θα μεταδίδετε και από το STAR  Κεντρικής Ελλάδος, που βρίσκεται παράλληλα στην πλατφόρμα του ΟΤΕ TV.

 


NEWSLETTER