Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2015 08:08

Απονομή επάθλων ασφάλειας πτήσεων - εδάφους στην 120 ΠΕΑ

Απονομή επάθλων ασφάλειας πτήσεων - εδάφους στην 120 ΠΕΑ

Η τελετή απονομής επάθλων ασφάλειας πτήσεων - εδάφους, παρουσία του διοικητή ΔΑΕ - υποπτέραρχου Ιωάννη Μανωλάκου, πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στην 120 ΠΕΑ.

Στην εκδήλωση που οργανώθηκε στα πλαίσια της Εβδομάδας ασφάλειας πτήσεων - εδάφους και οδικής ασφάλειας για το 2015, διαβάστηκαν τα μηνύματα του αρχηγού ΓΕΑ - αντιπτέραρχου Χρήστου Βαΐτση και του διοικητή ΔΑΕ, στα οποία τονιζόταν η σημασία του επαγγελματισμού, της υπευθυνότητας, της τήρησης των θεσμικών κανόνων, των εντολών και του κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Τα έπαθλα ασφάλειας πτήσεων και εδάφους απονεμήθηκαν από το διοικητή ΔΑΕ:

- Στην 364 Μοίρα Εκπαίδευσης Αέρος Αεροσκαφών Τ-6:  Κύπελλο, βαρύτιμο έπαθλο δεκαετίας και έμβλημα, διότι πρώτευσε μεταξύ των μοιρών αεροσκαφών της διοίκησης, επιτυγχάνοντας μηδενικό δείκτη αεροπορικών ατυχημάτων, το 2014.

- Στην 362 Μοίρα Εκπαίδευσης Αέρος Αεροσκαφών Τ-2, στην 363 Μοίρα Εκπαίδευσης Αέρος Αεροσκαφών Τ-2, στην 361 Μοίρα Εκπαίδευσης Αέρος Αεροσκαφών Τ-6 και στο Σμήνος Μετεκπαίδευσης Αεροσκαφών Τ-2/Τ-6: Εμβλημα, διότι πέτυχαν μηδενικό δείκτη αεροπορικών ατυχημάτων το 2014.

- Στην 124 ΠΒΕ: Εμβλημα, διότι πρώτευσε μεταξύ των μονάδων της Διοίκησης που πέτυχαν μηδενικό δείκτη τροχαίων ατυχημάτων.

- Στο ΚΕΦΣΚΥ: Εμβλημα, διότι πέτυχε μηδενικό δείκτη τροχαίων ατυχημάτων.

- Στην 363 Μοίρα Εκπαίδευσης Αέρος Αεροσκαφών Τ-2: Εμβλημα για τη συμβολή της στην καλλιέργεια "παιδείας ΑΠΕ" το 2014.

Γ.Σ.