Τρίτη, 08 Δεκεμβρίου 2015 21:13

Παραμύθια στον “Πλάτανο” 

Παραμύθια στον “Πλάτανο” 

Παραμύθια "από τις άκρες του χρόνου" θα ακούσουν μικροί και μεγάλοι την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου στις 7 μ.μ., στη σκιά του «Πλάτανου». "Οταν η μέρα σιγά - σιγά φεύγει και οι σκιές αρχίζουν να μεγαλώνουν, θα μαζευτούμε όλοι κάτω από τον «Πλάτανο» ν' ακούσουμε" αναφέρει το σχετικό κάλεσμα.

Στα βήματα των παλιών παραμυθάδων θα είναι η Λίλλυ Τριαντάρη με τις ιστορίες της και ο Γιώργος Παυλάκος με τη μουσική του για να "ξετυλίξουν εκείνη την κλωστή τη χρυσοκεντημένη".

Στη συνέχεια για τους παρευρισκόμενους θα υπάρχει ένα τραπέζι με καλούδια αυτού του τόπου. Τα παραμύθια είναι για τα παιδιά από 6 χρονών και πάνω. Για τα μικρότερα παιδιά είναι καλό να συνοδεύονται απαραιτήτως από κάποιον ανήλικα. Η είσοδος είναι ελεύθερη αλλά κάθε οικονομική ενίσχυση ή υλική προσφορά (χαρτική ύλη, καινούργια παιχνίδια) είναι ευπρόσδεκτη, μιας και τα έσοδα όλα θα δοθούν στο Σύλλογο Γονέων του Εργαστηρίου Ειδικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Καλαμάτας (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ). Ο "Πλάτανος" είναι στην οδό Αρτέμιδος 84, το τηλέφωνο είναι 27210 88266 και υπεύθυνοι είναι οι: Βάσια Κουμουνδούρου, Αναστάσιος και Φίλιππας Πιέρρος.