Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2016 15:46

Εκοψε πίτα το Ειδικό Σχολείο Φιλιατρών

Εκοψε πίτα το Ειδικό Σχολείο Φιλιατρών

Σε μια ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα έκοψε την πίτα του το Ειδικό Σχολείο Φιλιατρών το απόγευμα της Τετάρτης. Πρόκειται για ένα σχολείο με σημαντικό έργο στην τοπική κοινωνία, η οποία και το έχει αγκαλιάσει αναγνωρίζοντας την προσφορά του.

Ευχές για τη νέα χρονιά έδωσε η διευθύντρια του σχολείου Γεωργία Αλεξανδροπούλου, ενώ την πίτα έκοψε η πρόεδρος του Συλλόγου Γρηγορία Μιχαλακοπούλου ευχόμενη σε όλους καλή χρονιά με υγεία. Εκ μέρους του δήμου τις ευχές του δημάρχου μετέφερε ο αντιδήμαρχος αρμόδιος για θέματα παιδείας Γιάννης Μερκούρης, τονίζοντας ότι ό δήμος είναι και θα είναι στο πλευρό του σχολείου, στον καθημερινό αγώνα που δίνουν όλοι.

Στην εκδήλωση επίσης παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Βασίλης Παπαθεοδοσίου, ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αναστάσιος Αδρακτάς ο πρόεδρος της ΔΚ Φιλιατρών Χαράλαμπος Καναλουπίτης, όπως και διευθυντές άλλων σχολικών μονάδων. Αξίζει δε να σημειώσουμε ότι φέτος είναι μια από τις χρονιές που το σχολείο έχει στελεχωθεί πλήρως με προσωπικό.

Κ.Μπ.