Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2016 08:16

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τιμούν οι Εθελοντές Μεσσήνης

Το Μουσείο Χαρακτικής "Τάκης Κατσουλίδης" Μεσσήνης θα επισκεφτεί ανήμερα της Υπαπαντής το απόγευμα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος λίγο μετά θα τιμηθεί από το Σωματείο Εθελοντών Μεσσήνης.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παραστεί στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Υπαπαντής, στις 2 Φεβρουαρίου στην Καλαμάτα, και όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές, θα πραγματοποιήσει και την υπόσχεσή του να επισκεφτεί τους Εθελοντές της Μεσσήνης στα γραφεία τους. Θυμίζουμε ότι το σωματείο είχε επισκεφτεί τον περασμένο Δεκέμβριο τον Προκόπη Παυλόπουλο στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου το προεδρείο του τον είχε ενημερώσει αναλυτικά για την ταυτότητα και τις πολυσχιδείς του δράσεις στον τομέα της κοινωνικής αλληλεγγύης. Σε εκείνη τη συνάντηση ο κ. Παυλόπουλος αποδέχτηκε την πρόσκληση της παλιάς του συμμαθήτριας και προέδρου του Σωματείου Εθελοντών Ντίνας Αντωνάκου, να επισκεφτεί τα γραφεία τους στη Μεσσήνη.
Μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση του προγράμματος των επισκέψεων του Προέδρου στη Μεσσηνία.
Ν.Κ.