Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2016 19:20

Επιβεβαίωση για τη βράβευση Παυλόπουλου από τους Εθελοντές Μεσσήνης (βίντεο)

Επιβεβαίωση για τη βράβευση Παυλόπουλου από τους Εθελοντές Μεσσήνης (βίντεο)

Την ερχόμενη Τρίτη 2 Φεβρουαρίου οι Εθελοντές της Μεσσήνης θα τιμήσουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο στο χώρο τους, αφού θα έχει προηγηθεί επίσκεψή του στο Μουσείο Χαρακτικής "Τάκης Κατσουλίδης".

Αυτό ανακοίνωσε, επιβεβαιώνοντας και επισήμως την είδηση της “Ε”, η πρόεδρος του Σωματείου Εθελοντών Μεσσήνης Ντίνα Αντωνάκου - Γκότση, κατά την κοπή της πίτας, το βράδυ της Τρίτης στην αίθουσα του καταστήματος “Ideal”.

Μετά την κοπή ακολούθησε ο απολογισμός της δράσης του Σωματείου κατά το 2015, με αναφορές στο σημαντικό έργο της σίτισης συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη και στη "φωλιά της γνώσης", που φιλοξενεί παιδιά της ευρύτερης περιοχής, τα οποία καθημερινά προετοιμάζονται στα μαθήματά τους με τη βοήθεια εθελοντών. 

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην πλούσια πολιτιστική δραστηριότητα του Σωματείου και τονίστηκε η μεγάλη προσφορά των εθελοντών - μελών του. Μεταξύ άλλων στην εκδήλωση παρέστη ο δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Τσώνης, ο οποίος επαίνεσε το Σωματείο για τη σημαντική δράση του.