Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2016 15:34

Εργαστήριο οικοτεχνίας στο "Φοίφα - Re:Think"

Εργαστήριο οικοτεχνίας στο "Φοίφα - Re:Think"

Ενα ενδιαφέρον εργαστήριο οικοτεχνίας και δημιουργικής επανάχρησης οργανώνεται και αυτό το Σάββατο στο Αγρόκτημα "Φοίφα - Re:Think" με αντικείμενο τη θαυμαστή τέχνη του αργαλειού. 

Οι συμμετέχοντες  θα "υφάνουν τις δικές τους ιστορίες", θα μάθουν να δημιουργούν τον δικό τους αυτοσχέδιο αργαλειό, θα δουν βασικές τεχνικές πλέξης και πάνω από όλα, θα έρθουν σε επαφή με μια πρακτική, άκρως δημιουργική και τελικά θεραπευτική.

Οι πιο μικροί σε ηλικία συμμετέχοντες θα μάθουν βασικές τεχνικές πλέξης, αλλά και να δημιουργούν τα δικά τους νήματα για τις υφαντοδημιουργίες τους. To εργαστήριο είναι κατάλληλο για μικρούς και μεγάλους. 

Η ομάδα συνεχίζει έτσι, με ανανεωμένες και πιο σύνθετες ιδέες την πρακτική των μεικτών εργαστηρίων πάνω στη δημιουργική επανάχρηση και στην οικοτεχνία, που ξεκίνησε πριν από κάποια χρόνια μέσα από το "Re:Think" project. 

Χρήσιμο θα ήταν για όσους θέλουν να το παρακολουθήσουν να φέρουν μαζί τους παλιά πουλόβερ ή βαμβακερά φούτερ που δεν τα χρειάζονται πια, όπως και το δικό τους μεγάλο ψαλίδι.

Για πληροφορίες και εγγραφές μπορεί κανείς να στείλει μήνυμα στο farmafifa@gmail.com ή στη σελίδα "Aγρόκτημα Φυσικής και Παραδοσιακής καλλιέργειας Φοίφα" στο Facebook ή να καλέσει στο 27210 22505.