Τρίτη, 05 Απριλίου 2016 18:11

Εργαστήριο "μακραμέ" στο Αγρόκτημα "Φοίφα - Re:Think"

Εργαστήριο "μακραμέ" στο Αγρόκτημα "Φοίφα - Re:Think"

Εργαστήριο κρεμαστών πλεκτών φυτοδοχείων με την τεχνική του μακραμέ θα γίνει στο πολυλειτουργικό Αγρόκτημα "Φοίφα - Re:Think"  αυτό το Σάββατο στις 11 π.μ. στη Νέα Είσοδο. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μαζέψουν παλιά νήματα, ανθεκτικά και σε διάφορα πάχη και αυτά θα μεταμορφωθούν σε "κρεμαστούς κήπους"

Το εργαστήριο απευθύνεται τόσο σε ενήλικες, όσο και παιδιά από 4 χρονών και πάνω. Για την συμμετοχή στα Σαββατιάτικα εργαστήρια δημιουργικής ανακύκλωσης, οικοτεχνίας, καλλιέργειας για γονείς με παιδιά, πρέπει κανείς να γνωρίζει τα εξής: τα εργαστήρια έχουν μια συνέχεια, στην ύλη και στη λογική τους, αλλά είναι έτσι δομημένα που επιτρέπουν ακόμα σε όσους δεν έχουν ασχοληθεί με τέτοιες τεχνικές, να δημιουργήσουν μικρά αριστουργήματα. Ο καθένας δουλεύει ανάλογα με τις δυνατότητές του. Χρειάζεται όμως αλληλοβοήθεια. Το κόστος του εργαστηρίου είναι 5 ευρώ (είτε για παιδί με έναν συνοδό, είτε για ενήλικα). Στο πλαίσιο αυτό προσφέρεται καφές και βιολογικά αφεψἠματα, δεκατιανό έκπληξη. Με το εισιτήριο καλύπτονται τα έξοδα υλικών του εργαστηρίου, ενώ ταυτόχρονα στηρίζεται η διατήρηση της Ανοιχτής Τράπεζας σπόρων του Αγροκτήματός και το εκπαιδευτικό έργο. Για περισσότερους συνοδούς ή παιδιά, γίνονται ξεχωριστά πακέτα. Καλό είναι να φορά κανείς άνετα ρούχα, αθλητικά παπούτσια ή μποτάκια για εργασία στο χτήμα.

Για διευκρινίσεις: 27210 22505, farmafifa@gmail.com.