Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2016 15:15

Ουρές στην είσοδο και στην έξοδο του πάρκινγκ του Νέδοντα (βίντεο)

Ουρές στην είσοδο και στην έξοδο του πάρκινγκ του Νέδοντα (βίντεο)

Η κατάσταση με τη λειτουργία του αυτόματου συστήματος στο νότιο μεγάλο πάρκινγκ του Νέδοντα έχει βελτιωθεί, όμως, υπάρχουν ώρες που δημιουργούνται ουρές στην είσοδο και την έξοδο και τα νεύρα των οδηγών "χτυπούν κόκκινο".

Η πρώτη και ουσιαστική εκτίμηση είναι ότι στο πάρκινγκ απαιτείται δεύτερη είσοδος κι έξοδος και μόνο αυτή θα αλλάξει την εικόνα και θα δώσει τέλος στην ταλαιπωρία και τα νεύρα. 

Χθες μετά τις 12 το μεσημέρι στην είσοδο για το πάρκινγκ υπήρχε ουρά, που παρέμενε και μεγάλωνε. Και αυτό γιατί κατά την είσοδο των οχημάτων, με την εκτύπωση του εισιτηρίου και την άνοδο της μπάρας, υπήρχε κυκλοφοριακό έμφραγμα από τα αυτοκίνητα που ήθελαν να βγουν και είχαν σχηματίσει ουρά, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να μην μπορεί να κινηθεί και να μπει στο πάρκινγκ. Μάλιστα, καταγράφηκε περίπτωση που η μπάρα ξανακατέβηκε και για να μπει το αυτοκίνητο που περίμενε, χρειάστηκε να ανέβει η μπάρα από τους δημοτικούς αστυνομικούς που ήταν μέσα στο γραφείο. 

Μια άλλη περίπτωση που δείχνει ότι οι οδηγοί δε γνωρίζουν ακόμα τη λειτουργία του αυτόματου συστήματος, ήταν αυτή του οδηγού που έβαζε στην έξοδο όχι το ακυρωμένο εισιτήριο, αλλά την απόδειξη της πληρωμής.

Είναι φανερό ότι απαιτείται για μέρες ακόμα η παρουσία δημοτικών αστυνομικών που θα ενημερώνουν στην είσοδο και την έξοδο, αλλά και στα αυτόματα μηχανήματα είσπραξης. 

Οταν υπάρχουν αστυνομικοί να ενημερώνουν και οδηγοί που γνωρίζουν, το αυτόματο σύστημα λειτουργεί πολύ καλύτερα.

Γ.Σ.