Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2011 13:37

Δυο σύλλογοι που αξίζουν πολλά για το Κ.Ε.Κ.Υ.Κ.Α.μεΑ. Μεσσηνίας

Γράφτηκε από την

Σε εποχές που η κρίση έχει επηρεάσει όλα τα επίπεδα ζωής και κοινωνικής λειτουργίας,  δύο Σύλλογοι δίνουν τη σταθερή φροντίδα τους στο Κ.Ε.Κ.Υ.Κ.Α.μεΑ. Μεσσηνίας μέσα από τις δράσεις τους. Στη μακρόχρονη σειρά παροχών και υποστηρικτικών προγραμμάτων του Συλλόγου Φίλων του Κ.Ε.Κ.Υ.Κ.Α.μεΑ. Μεσσηνίας έρχεται τώρα να προστεθεί και η πρόσφατη αντικατάσταση του πατώματος θεατρικού παιγνιδιού, χορού και δραστηριοτήτων λογοθεραπείας και  εργοθεραπείας  με ειδικό πάτωμα,  ώστε να εξασφαλίζεται η ασφάλεια, η πρόληψη ατυχημάτων και η υγιεινή. Μια χορηγία του ίδιου Συλλόγου είναι και η αντικατάσταση των τραπεζιών στην αίθουσα χειροτεχνίας  με τραπέζια ειδικά διαμορφωμένα, ώστε να είναι ιδιαίτερα σταθερά και προσβάσιμα  σε αναπηρικά αμαξίδια.
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Κ.Ε.Κ.Υ.Κ.Α.μεΑ. Μεσσηνίας εξάλλου, που είναι επίσης βασικός υποστηρικτής Σύλλογος του Κέντρου, υιοθέτησε πρόσφατα το πρόγραμμα θεραπευτικής ιππασίας, ώστε να συνεχίσει απρόσκοπτα και αυτή η πρότυπη θεραπευτική παρέμβαση.
Το Διοικητικό Συμβούλιο, τα στελέχη και τα μέλη του Κ.Ε.Κ.Υ.Κ.Α.μεΑ. εκφράζουν για μια ακόμη φορά θερμές ευχαριστίες καθώς η αγάπη, η προσφορά και η ευαισθησία των δύο συλλόγων συντελεί τα μέγιστα  ώστε το Κέντρο να συνεχίσει την ποιοτική παροχή υπηρεσιών προς τα άτομα με Αναπηρία.

Από το ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ


NEWSLETTER