Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2011 23:36

Κανονικά πληρώνονται οι λογαριασμοί της ΔΕΗ, σύμφωνα με ανακοίνωση της επιχείρησης

Γράφτηκε από την
 Κανονικά πληρώνονται  οι λογαριασμοί της ΔΕΗ, σύμφωνα με ανακοίνωση της επιχείρησης

Κανονικά πληρώνονται οι λογαριασμοί του ηλεκτρικού στους οποίους συμπεριλαμβάνεται και το ειδικό τέλος ακινήτων.
Αυτό υποστηρίζει η ΔΕΗ σε ανακοίνωσή της που εκδόθηκε χθες σε κεντρικό επίπεδο και σύμφωνα με την οποία -σε πανελλαδικό επίπεδο- δεν υφίσταται «καμία αλλαγή στις συνήθειες των καταναλωτών σχετικά με την εξόφληση λογαριασμών ρεύματος».
Με την ίδια ανακοίνωση, μάλιστα, η ΔΕΗ «ρητά και κατηγορηματικά διαψεύδει δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία υπάρχει μια πέραν του συνήθους αύξηση των απλήρωτων λογαριασμών».
Επικαλούμενη δε «τα πλέον πρόσφατα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της» τονίζει στην ίδια ανακοίνωση:
«Δεν προκύπτει κάποια μεταβολή στις συνήθειες των πελατών της ΔΕΗ σχετικά με την εξόφληση των λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος.
Σήμερα (Σ.Σ. χθες), έξι μέρες μετά τη λήξη των πρώτων λογαριασμών που συμπεριλαμβάνουν τη χρέωση του νόμου 4021/11 για το Ειδικό Τέλος Ακινήτων (ΕΕΤΗΔΕ), πάνω από το 73% του συνόλου των λογαριασμών που έχουν εκδοθεί έχει ήδη εξοφληθεί. Δηλαδή, από τους 86.187 λογαριασμούς που έληξαν έχουν εξοφληθεί οι 63.082, ενώ, με βάση τις εμπειρίες για την έως σήμερα καταναλωτική συμπεριφορά, το ποσοστό αυτό αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά μέσα στις επόμενες ημέρες.
Επομένως, με βάση τα σχετικά στοιχεία προκύπτει ότι η συντριπτική πλειονότητα των πελατών της ΔΕΗ εξοφλεί κανονικά τους λογαριασμούς ρεύματος» καταλήγει η ανακοίνωση της ΔΕΗ Α.Ε.


NEWSLETTER