Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2011 17:53

Αντιπροσωπεία του Δήμου Ευρώτα σε ιδρύματα της Μητρόπολης



Επίσκεψη στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως στην Ελίκα και το  Άσυλο Ανιάτων στη Σπάρτη, πραγματοποίησε ο Δήμος Ευρώτα, με τη συμμετοχή των Χορευτικών Τμημάτων του Πολιτιστικού Συλλόγου Δαφνίου και του Πολιτιστικού Συλλόγου «Κυψέλη Χορού και Πολιτισμού», το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, αντίστοιχα.
Πολύτιμη ήταν η οικονομική στήριξη των επιχειρηματιών του δήμου και στις δύο περιπτώσεις, ενώ τα χορευτικά τμήματα παρουσίασαν το καλλιτεχνικό τους πρόγραμμα (παραδοσιακούς και άλλους χορούς), στους τροφίμους των Ιδρυμάτων.
Το Δήμο Ευρώτα εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος κος Δ. Διαμαντάκος, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους τους παριστάμενους, «Χρόνια Πολλά», ενώ παράλληλα, μετέφερε τρόφιμα – ευγενική χορηγία επιχειρηματιών, τους οποίους ο δήμος ευχαριστεί από καρδιάς, για την προσφορά τους.
Να σημειωθεί ότι, στο εγγύτερο μέλλον, θα πραγματοποιηθεί παρόμοια επίσκεψη στο Γηροκομείο Σπάρτης, με τη συμμετοχή του Χορευτικού Τμήματος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κροκεών.
Ο Δήμος Ευρώτα, στο πλαίσιο της κοινωνικής μέριμνας και αλληλεγγύης, θα συνεπικουρεί κάθε πρωτοβουλία της Ιεράς Μητροπόλεως, στην κατεύθυνση της αγάπης προς το συνάνθρωπο.

Οι επιχειρηματίες – χορηγοί των προϊόντων, είναι οι κάτωθι:

ΑΦΟΙ ΧΙΩΤΗ, ΦΥΤΩΡΙΑ ΒΛΑΧΙΩΤΗ
ΒΙΛΛΙΑΣ, ΑΡΔΕΥΤΙΚΑ ΕΙΔΗ, ΓΛΥΚΟΒΡΥΣΗ
ΑΦΟΙ ΜΠΑΛΑΜΠΑΝΟΥ, ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΓΛΥΚΟΒΡΥΣΗ
ΑΦΟΙ ΜΑΝΩΛΑΚΟΥ, ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΓΛΥΚΟΤΟΠΟΣ, ΣΚΑΛΑ
ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ ΒΛΑΧΟΣ, ΒΛΑΧΙΩΤΗ
ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ ΧΕΛΙΩΤΗΣ, ΒΛΑΧΙΩΤΗ
ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΡΕΝΙΕΡΗΣ, ΣΚΑΛΑ
ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΧΟΥΜΠΑΥΛΗΣ, ΣΚΑΛΑ
ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΠΟΡΦΥΡΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ, ΒΛΑΧΙΩΤΗ



Από το Δήμο Ευρώτα

Γραφείο Τύπου Δήμου Ευρώτα