Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2011 17:32

Γιορτινό τραπέζι με μεσσηνιακά προϊόντα

Γράφτηκε από την

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή κόσμου πραγματοποιήθηκε στο χώρο της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας, σήμερα Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου μετά τις 12:00 το μεσημέρι, εκδήλωση με επίκεντρο τις γεύσεις και τα προϊόντα της περιοχής μας. Πλήθος κόσμου είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει παραδοσιακά τοπικά προϊόντα που κερνούσαν επαγγελματίες και παραγωγοί της Κεντρικής Αγοράς και να γευτεί μαγειρεμένα φαγητά από Συλλόγους και φορείς του Δήμου μας.
Πλούσιο μενού, ολόφρεσκα λαλάγγια που τηγάνιζαν οι γυναίκες από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μικρής Μαντίνειας, βράσιμο σούπας με πράσινα ψιλοφάσουλα, Χριστουγεννιάτικα παραδοσιακά γλυκίσματα… ήταν κάποια από τα χαρακτηριστικά της εκδήλωσης που οργάνωσαν ο Δήμος Καλαμάτας, η Κεντρική Αγορά και η Κ.Ε. ΦΑΡΙΣ.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες:
Στους επαγγελματίες και τους παραγωγούς που προσέφεραν τα προϊόντα τους.
Στα μέλη και τους εθελοντές των Συλλόγων:
·        Πολιτιστικός Σύλλογος Μικρομάνης
·        Σύλλογος Γυναικών Σπερχογείας
·        Πολιτιστικός Σύλλογος Μικρής Μαντίνειας
·        Πολιτιστικός Σύλλογος ‘Αριος
·        Συνεταιρισμός Γυναικών η «Χρυσαλλίς»
·        Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Αλαγονίας
·        Λέσχη Lions Καλαμάτας
·        Παναθηναϊκή Ένωση Γυναικών Καλαμάτας
Και όλους όσους εργάστηκαν για την υλοποίηση αυτής της εκδήλωσης και την επίτευξη του κοινού μας στόχου, της προβολής των προϊόντων του τόπου μας, της Μεσσηνιακής Γαστρονομίας και των επαγγελματιών της Κεντρικής Αγοράς αλλά και τη δημιουργία κλίματος χαράς και αισιοδοξίας στις δύσκολες μέρες που όλοι βιώνουμε.



Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί και την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, με ζωντανή λαϊκή μουσική, χορευτικές ομάδες και πολύ πλούσιο μενού!