Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2012 17:47

Γίνε Οικοδέσποινα με "Στόχο"!

Γράφτηκε από την

Φόρεσες το διάσημο μπλουζάκι με σήμα τον «Στόχο» και με αυτή σου την ενέργεια βοήθησες χιλιάδες γυναίκες να ενημερωθούν για την πρόληψη, αλλά και να εξεταστούν δωρεάν.
Σήμερα μπορείς να οργανώσεις μια γιορτή για τον ίδιο σκοπό, μπορείς να γίνεις «Οικοδέσποινα με Στόχο».
Οργάνωσε μια γιορτή ή ένα φιλικό τσάι (Tea Party) σπίτι σου με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, στην οποία εσύ και οι φίλες σου θα περάσετε καλά, ενώ θα ενισχύσετε οικονομικά την Εκστρατεία μας. Γίνε «Οικοδέσποινα με Στόχο», κάλεσε κόσμο στο σπίτι σου, ετοίμασε ξεχωριστές γεύσεις για τα αγαπημένα σου πρόσωπα και φρόντισε να περάσετε όλοι αξέχαστα έχοντας κάνει παράλληλα μια καλή πράξη.  
Η ομάδα της Εκστρατείας «Στόχου» θα σε βοηθήσει να διοργανώσεις μια επιτυχημένη γιορτή, ένα πάρτι, γεύμα ή μια συγκέντρωση, στέλνοντάς σου υλικό με έξυπνες συμβουλές για το πώς να το κάνεις, συνταγές από γνωστές και γνωστούς chef, καθώς και άλλες εκπλήξεις και ένα δώρο για σένα την ίδια.  
Γνωστές και αγαπημένες Ελληνίδες έγιναν «Οικοδέσποινες με Στόχο» και υποδέχτηκαν με χαρά τις φίλες τους. Η Κατερίνα Λέχου υποδέχτηκε τη φίλη της Ελισάβετ Κωνσταντινίδη και η Ευδοκία Ρουμελιώτη τις παιδικές της φίλες, ενώ οι κολυμβήτριες της Βουλιαγμένης υποδέχτηκαν τις παγκόσμιες πρωταθλήτριες του πόλο.

Μην περιμένεις λοιπόν, γίνε κι εσύ «Οικοδέσποινα με Στόχο» και οργάνωσε τη δική σου επιτυχημένη γιορτή. Σήμερα κιόλας τηλεφώνησέ μας στα 210 3614488 και 210 3606430, ώρες 9:30-17:30, για να σου πούμε λεπτομέρειες και να σου στείλουμε το ενημερωτικό πακέτο.
Να είσαι σίγουρη πως η προσπάθειά σου βοηθάει ουσιαστικά στο να σώζονται ζωές!
Η Εκστρατεία «Η Μόδα Βάζει Στόχο τον Καρκίνο του Στήθους» τα τελευταία 10 χρόνια έχει συμβάλει ουσιαστικά ώστε χιλιάδες γυναίκες να έρθουν σε επαφή με την πρόληψη της ασθένειας, μέσα από την ενημέρωση και τις δωρεάν προληπτικές εξετάσεις. Για να συνεχιστεί το έργο της Εκστρατείας θα πρέπει κάθε γυναίκα να βοηθήσει και να ενισχύσει αυτή την προσπάθεια.
Περισσότερες πληροφορίες και στο  http://www.ftbc.gr

Χορηγοί της Εκστρατείας είναι η πιστωτική κάρτα Euroline Style της Eurobank, η κρέμα Olay, τα ζυμαρικά Melissa και το τσάι Lipton. Υποστηρικτές: OgilvyOne Worldwide Athens, Linakis + Associates και Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου.Της Ζωής Δημητρίου
Μ ε το που ακούς τη λέξη «κρίση» σου κόβεται το γέλιο, ενώ η «καλημέρα» που έλεγες στον παππούλη της δι- M πλανής πόρτας έχει πλέον κάνει φτερά, μια και δεν τον προσέχεις καν όταν περνά από μπροστά σου αφού έχεις συνέχεια απασχολημένο το μυαλό σου με νούμερα και υπολογισμούς για ΔΕΗ, κοινόχρηστα, κινητό, ενοίκιο... Οι δε ανέμελες βόλτες για ψώνια με τις φίλες σου ανήκουν στη χώρα του ποτέ-ποτέ (με ιδιαίτερη έμφαση στο ποτέ). Ως εδώ όμως! Σταμάτα να μεμψιμοιρείς και άνοιξε το σπίτι σου για να υποδεχτείς όλους
εκείνους που σου δίνουν καθημερινά χιλιάδες λόγους να χαμογελάς χωρίς να ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ. Ηρθε στο mailbox μου το πιο ωραίο μήνυμα (δεν εννοώ τις συναυλίες του καλοκαιριού), το οποίο με καλούσε να κάνω το εξής: «Οργάνωσε μια γιορτή ή ένα tea party σπίτι σου, με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, στην οποία γιορτή εσύ και οι φίλες σου θα περάσετε καλά, ενώ θα ενισχύσετε οικονομικά την εκστρατεία μας. Γίνε Οικοδέσποινα με Στόχο λοιπόν και κάλεσε κόσμο σπίτι σου, ετοίμασε ξεχωριστές γεύσεις για τα αγαπημένα σου πρόσωπα και φρόντισε να περάσετε όλοι αξέχαστα,
έχοντας κάνει παράλληλα μια καλή πράξη». Και μη βιαστείς να πεις «δεν έχω χρόνο, είμαι γυναίκα καριέρας», γιατί και η Κατερίνα Λέχου υποδέχτηκε τη φίλη της
Ελισάβετ Κωνσταντινίδη, η Ευδοκία Ρουμελιώτη βρήκε χρόνο να μαζέψει τις παιδικές της φίλες και οι πρωταθλήτριες της ομάδας πόλο κάλεσαν τις κολυμβήτριες της Βουλιαγμένης. Το λόγια είναι περιττά: η ομάδα της εκστρατείας «Στόχος» θα σε βοηθήσει να διοργανώσεις μια επιτυχημένη γιορτή, ένα πάρτι, ένα γεύμα ή μία συγκέντρωση, στέλνοντάς σου υλικό με έξυπνες συμβουλές για το πώς να το οργανώσεις, συνταγές από γνωστές/γνωστούς σεφ, καθώς και άλλες εκπλήξεις, όπως επίσης ένα δώρο για σένα την ίδια. Εσύ, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να προσφέρεις στο τέλος της βραδιάς μπόλικη και καλή θέληση και ό,τι σου περισσεύει.
Μην περιμένεις στιγμή και γίνε Οικοδέσποινα με Στόχο. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι ένα απλό τηλεφώνημα στα 210.3614488 και 210.3606430 από 9.30 έως 17.30 για να μάθεις λεπτομέρειες και να σου στείλουμε το ενημερωτικό πακέτο.
Η εκστρατεία «Η μόδα βάζει στόχο τον καρκίνο του στήθους» τα τελευταία 10 χρόνια έχει συμβάλει ουσιαστικά ώστε χιλιάδες info    γυναίκες να έρθουν σε επαφή με την πρόληψη της ασθένειας μέσα από την ενημέρωση και τις δωρεάν προληπτικές εξετάσεις.
Για να συνεχιστεί το έργο της εκστρατείας θα πρέπει κάθε γυναίκα να βοηθήσει και να ενισχύσει αυτή την προσπάθεια.

Εκστρατεία «Η Μόδα Βάζει Στόχο τον Καρκίνο του Στήθους»
Τρίτωνος 119, Παλαιό Φάληρο, 17562, Τηλέφωνο: 210 3614488, Fax: 210 3610664
Email: HYPERLINK "mailto:info@estohos.gr"info@estohos.gr, website: http://www.ftbc.gr
Facebook Page: http://www.facebook.com/FTBC.Stoxos"www.facebook.com/FTBC.Stoxos