Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018 08:26

Bραδιά αλληλεγγύης την Παρασκευή στην Καλαμάτα (βίντεο)

Bραδιά αλληλεγγύης την Παρασκευή στην Καλαμάτα (βίντεο)

 

Η βραδιά αλληλεγγύης «Ελα και εσύ…!» θα γίνει με σκοπό την συγκέντρωση τροφίμων για την ενίσχυση του Δημοτικού Παντοπωλείου Καλαμάτας, αύριο Παρασκευή 29 Ιουνίου στις 9.15 μ.μ. στον χώρο του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας.

Η εκδήλωση υλοποιείται υπό την αιγίδα του "Καλαμάτα 2030", με τη συνεργασία του Συλλόγου Τριτέκνων Μεσσηνίας, της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης «Φάος», του Χορευτικού Συλλόγου “Dance Challenge” και του Ν.Ο.Κ.

Τη μουσικοχορευτική βραδιά θα παρουσιάσουν οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί Αστρη Μαυρέα και Νίκος Κουρής, ενώ θα συμμετέχουν το ροκ μουσικό συγκρότημα "Blues escape", οι Μάριος Σαρέλλας, Δημήτρης Αθανασακόπουλος και Ελένη Πανταζοπούλου, o Σύλλογος Χορού "Just dance school" και η Ακαδημία Χορού "Απόλλων και Αρτεμις".

Οι κάτοικοι της πόλης, αντί εισιτηρίου μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας (ζυμαρικά, γάλα, ζάχαρη, αλεύρι, τρόφιμα σε κονσέρβες κ.α.) για τις οικογένειες που τα έχουν ανάγκη. Οι προσφορές θα δοθούν στο Δημοτικό Παντοπωλείο του Δήμου Καλαμάτας και εκεί θα γίνει η διαχείριση και η διανομή.

Στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου που δόθηκε από τα μέλη του "Καλαμάτα 2030" στο “Κύμα”, ο Χρήστος Κορομηλάς είπε: “Η νεοσύστατη ομάδα του “Καλαμάτα 2030” ξεκινά με δράσεις και παρεμβάσεις που σκοπό έχουν τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων της πόλης, την αλληλεγγύη, τη βοήθεια. Στον πυρήνα αυτό, για την αρμονική συνύπαρξη και τη συνενοχή των ανθρώπων, θα γίνει η συναυλία μας”. Ο ίδιος τόνισε πως όλοι οι συντελεστές λαμβάνουν μέρος εθελοντικά και αφιλοκερδώς.

Με τη σειρά της η Νέλλυ Κουβελάκη αναφέρθηκε στους μουσικούς και τους χορευτές, καθώς και τους φορείς που στηρίζουν την πρωτοβουλία. Τέλος η Ελενα Ορφανού απηύθυνε ένα γενικό κάλεσμα σε όλο τον κόσμο, αύριο στο ΝΟΚ στις 9.15 μ.μ. με το σύνθημα “Ελα κι εσύ”!

Γ.Σαρ.

{yendifplayer type=video youtube=https://www.youtube.com/watch?v=ZvLjtU-MXIg}