Τετάρτη, 11 Απριλίου 2012 08:27

Ακαρπες οι έρευνες για τον 63χρονο Αγγλο

Ακαρπες οι έρευνες για τον 63χρονο Αγγλο

Ακαρπες παρέμειναν και χθες οι έρευνες για τον εντοπισμό του 63χρονου Αγγλου αθλητή που αγνοείται στη Μάνη από το απόγευμα της Κυριακής. Χθες έρευνες πραγματοποιήθηκαν και από ελικόπτερο Super Puma, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα. Επίσης, πέρα από την ειδική ομάδα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμάτας, χθες επιχείρησε και ομάδα της ΕΜΑΚ με σκύλο, ενώ τις έρευνες συνέδραμαν και πάλι οι εθελοντές της ομάδας "Γαία" και άλλων σωματείων.
Να θυμίσουμε πως ο 63χρονος συμμετείχε στους αγώνες που έγιναν το Σαββατοκύριακο στην περιοχή της Καρδαμύλης, στη διαδρομή των 35 χιλιομέτρων, όμως δεν έφτασε ποτέ στον τερματισμό. Τελευταία φορά εθεάθη στη 1 το μεσημέρι της Κυριακής στο Εξωχώρι. Οταν η γυναίκα του ενημέρωσε τις αρχές πως αγνοείται ο άντρας της, άμεσα ξεκίνησαν έρευνες στο φαράγγι του Βυρού από τα μέλη της εθελοντικής ομάδας "Γαία".
Χθες, τρίτη μέρα των ερευνών, στην περιοχή βρέθηκε και ο διοικητής της Π.Υ. Καλαμάτας, πύραρχος Βασίλης Καπέλιος, ενώ επικεφαλής της ομάδας πυροσβεστών που επιχειρεί με σκοινιά στο φαράγγι είναι ο αρχιπυροσβέστης Λευτέρης Δημητρόπουλος. Επικεφαλής των ερευνών είναι ο διοικητής του Α.Τ. Καρδαμύλης, ανθυπαστυνόμος Πέτρος Αλεβίζος.
• Οι συγγενείς και οι φίλοι του αγνοούμενου άνδρα κάνουν έκκληση σε όσους μπορούν να βοηθήσουν στην προσπάθεια ανεύρεσής του αύριο, τελευταία ημέρα των ερευνών, να βρίσκονται το πρωί στο Τουριστικό Εξωχωρίου.