Τετάρτη, 04 Ιουλίου 2012 09:56

Τουρνουά… δηλωτής για "Το Χαμόγελο του Παιδιού"

Γράφτηκε από την
Τουρνουά… δηλωτής για "Το Χαμόγελο του Παιδιού"

Ενα ξεχωριστό τουρνουά ολοκληρώθηκε προχθές στην Κυπαρισσία, με έντονο φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Πρόκειται για ένα τουρνουά δηλωτής, που οι νικητές του αποφάσισαν το ποσό που κέρδισαν να το δωρίσουν στο "Χαμόγελο του Παιδιού".
Το τουρνουά του γνωστού αυτού παιχνιδιού τράπουλας διοργανώθηκε αυθόρμητα στο καφενείο των αδερφών Στρατικόπουλου στην Κυπαρισσία, από φίλους της δηλωτής. Οι νικητές του λοιπόν αποφάσισαν το ποσό που αντιστοιχούσε στην νικήτρια ομάδα και το οποίο ήταν 100 ευρώ, να το δωρίσουν στο Σύλλογο "Το Χαμόγελο του Παιδιού".
Συγκεκριμένα, νίκησε το δίδυμο των Κώστα Βλάχου και Λυκούργου Σταματογιαννόπουλου που είχαν την ιδέα αυτής της δωρεάς, την οποία μάλιστα χθες έκαναν πράξη. Να σημειώσουμε ότι στον τελικό οι δύο παίκτες επικράτησαν της ομάδας των Παναγιώτη Στρατικόπουλου και Βασίλη Καραγκούνη. Στο τουρνουά της δηλωτής πήραν μέρος συνολικά 10 ομάδες.
Στους νικητές αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την πράξη τους που δείχνει το δρόμο της αλληλεγγύης και της βοήθειας προς τον συνάνθρωπό μας, ειδικά στις δύσκολες εποχές που ζούμε.
Κ.Μπ.


NEWSLETTER