Κυριακή, 07 Ιουλίου 2019 19:49

Καλοκαιρινά μπαζάρ από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» 

Γράφτηκε από την
Καλοκαιρινά μπαζάρ από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» 

Καλοκαιρινά μπαζάρ διοργανώνει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και προσκαλεί τους φίλους και υποστηρικτές του να τα επισκεφθούν και να στηρίξουν τα παιδιά που μεγαλώνουν στα 14 Σπίτια του οργανισμού.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρεθεί στη Μεσσηνία: 19 - 21 Ιουλίου στην παραλία της Στούπας, από τις 6 το απόγευμα έως τις 11 το βράδυ. 2 - 4 Αυγούστου στην πλατεία της Πύλου από τις 6 το απόγευμα έως τις 11 το βράδυ.

Επίσης, μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το ευρύ φάσμα των δράσεων του οργανισμού καθώς και να διαλέξουν ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία καλοκαιρινών και άλλων ειδών, πάντα σε προσιτές τιμές. Στα καλοκαιρινά μπαζάρ μπορεί κανείς να βρει: καλοκαιρινά είδη, λογοτυπημένα είδη του οργανισμού (μπουκάλια, ποτήρια, κούπες) και είδη σπιτιού, μπάλες, μπλοκ ζωγραφικής, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, καθώς και χειροποίητες κατασκευές.

Οι ανάγκες των παιδιών δεν κάνουν διακοπές και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» βρίσκεται δίπλα σε κάθε παιδί, καθημερινά, πανελλαδικά, 24 ώρες το 24ωρο. Κι αν δεν βρεθείτε σε κάποιο από τα καλοκαιρινά μπαζάρ, μπορείτε να βρείτε όλα τα καλοκαιρινά είδη καθώς και τα είδη του οργανισμού στο https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/ ή επικοινωνώντας στο 211 7709980 ή στο 210 7647760.


NEWSLETTER