Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου 2019 15:27

Συγκέντρωσαν τρόφιμα για τα Παιδικά Χωριά SOS οι γονείς του Γυμνασίου Κυπαρισσίας

Συγκέντρωσαν τρόφιμα για τα Παιδικά Χωριά SOS οι γονείς του Γυμνασίου Κυπαρισσίας

Με επιτυχία στέφθηκε η πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Κυπαρισσίας να συγκεντρώσει τρόφιμα μακράς διάρκειας για τα Παιδικά Χωριά SOS, την παραμονή των Χριστουγέννων.

Ο σύλλογος θα συμμετέχει ενεργά και στη δημιουργία της ομάδας αιμοδοτών που συγκροτεί το Τοπικό Συμβούλιο Κυπαρισσίας, καλώντας παράλληλα να συμμετέχουν όσοι μπορούν.

Σε σχετική ανακοίνωση για τη συγκέντρωση τροφίμων αναφέρει: «Η προσφορά σας για την συλλογή τροφίμων για τα Παιδικά Χωριά SOS μας συγκίνησε. Ευχαριστούμε όλους όσοι ανταποκρίθηκαν σε αυτό το κάλεσμα, ευχαριστούμε επίσης τους επαγγελματίες τις πόλης μας που συμμετείχαν. Ενα μεγάλο μπράβο στα παιδιά του γυμνασίου που ήταν μαζί μας και βοήθησαν, και επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Κυπαρισσίας Γιώργο Τσάλτα που μας βοήθησε με κάθε τρόπο και μας έλυσε όποιες δυσκολίες παρουσιάστηκαν. Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Κυπαρισσίας σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα, Καλή Χρονιά με υγεία, και καλή ξεκούραση στους μαθητές».

Σχετικά με την ομάδα αιμοδοτών αναφέρει: «Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Κυπαρισσίας θα συμμετέχει και σας προσκαλεί να συμμετέχετε και εσείς, στο πλαίσιο της εθελοντικής δράσης του Τοπικού Συμβουλίου Κυπαρισσίας με θέμα τη δημιουργίας μια δυναμικής ομάδας εθελοντών αιμοδοτών σε συνεργασία με το ΕΜΑ και τη μονάδα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας. Οι εθελοντές θα συμμετέχουν σε αιμοδοσία 3 φορές το χρόνο μετά από σχετική ειδοποίηση. Με αυτόν τον τρόπο θα εμπλουτίζεται συνεχώς με αίμα η τράπεζα αίματος της Κυπαρισσίας, και θα έχουμε διαθέσιμο απόθεμα για κάθε πολίτη μας».

Κ.Μπ.