Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020 19:30

Στήριξη της Καρδίτσας από τον Σύλλογο Φιλοπροόδων Φιλιατρών

Γράφτηκε από τον
Στήριξη της Καρδίτσας από τον Σύλλογο Φιλοπροόδων Φιλιατρών

Εκκληση για στήριξη των πληγέντων στην Καρδίτσα απευθύνει ο Σύλλογος Φιλοπροόδων Φιλιατρών, συγκεντρώνοντας είδη πρώτης ανάγκης.

Πιο συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή του τονίζει:
«Ο Σύλλογος Φιλοπροόδων Φιλιατρών ανταποκρίνεται στην έκκληση για στήριξη των πληγέντων στην Καρδίτσα που απευθύνει το Ελληνικό Εθνικό Τμήμα του CIOFF® σε συνεννόηση με τον Λαογραφικό Χορευτικό Ομιλο Καραγκούνα Καρδίτσας. Καλούμε τους συμπολίτες μας να φανούμε αλληλέγγυοι και υποστηρικτικοί σε συνανθρώπους μας που οι εκτεταμένες υλικές ζημιές στα σπίτια και στα καταστήματά τους δυσχεραίνουν την καθημερινότητά τους.
Τα είδη πρώτης ανάγκης που ζητούνται είναι: Διάφορα είδη ξηράς τροφής και μακράς διάρκειας όπως, ρύζι, μακαρόνια, όσπρια, λάδι, γάλα μακράς διάρκειας, κονσέρβες κλπ, κλινοσκεπάσματα, φάρμακα.
Τα είδη που θα συγκεντρωθούν θα αποσταλούν στον Λαογραφικό Χορευτικό Ομιλο Καραγκούνα Καρδίτσας, το Δ.Σ. του οποίου θα τα διαθέσει σε κοινωνικές δομές, εθελοντικές ομάδες και υπηρεσίες που αυτή την περίοδο επιφορτίζονται με την ανακούφιση των πληγέντων.
Οποιος επιθυμεί να προσφέρει κάποια από τα παραπάνω είδη, τον παρακαλούμε να τα φέρει στο Βορρέειο το Σάββατο 26/9/2020 από τις 15.00 ως τις 19.00, την Κυριακή από τις 18.00 ως 21.30 και τη Δευτέρα από τις 18.00 ως τις 20.00.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Γιώτα Ζερμπίνου στο τηλέφωνο 6909-408812. Ας είμαστε όλοι μαζί σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για κάποιους».

Κ.Μπ.


NEWSLETTER