Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2020 22:00

ΚΕΠΕΠΨΥ Μεσσηνίας: Σεμινάριο για γονείς με παιδιά βρεφικής ηλικίας

ΚΕΠΕΠΨΥ Μεσσηνίας: Σεμινάριο για γονείς με παιδιά βρεφικής ηλικίας

Σεμινάριο για γονείς με παιδιά βρεφικής ηλικίας με θέμα «Χτίζοντας την αυτοεκτίμηση του παιδιού μας» διοργανώνει η επιστημονική ομάδα του Κέντρου Πρόληψης Μεσσηνίας σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ.

Στόχος του σεμιναρίου, το οποίο εντάσσεται στο επιστημονικό πρόγραμμα πρωτογενούς πρόληψης, είναι να ενημερωθούν οι γονείς για τις πρακτικές που μπορούν να υιοθετήσουν, προκειμένου να ενισχύσουν την αυτοεκτίμηση του παιδιού τους, ενισχύοντας παράλληλα και το ρόλο τους.

Το σεμινάριο θα υλοποιηθεί την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου στις 6 μ.μ., στο χώρο του Κέντρου Πρόληψης Μεσσηνίας (Χρυσοστόμου Σμύρνης 56, Καλαμάτα).

Η συμμετοχή στο σεμινάριο γονέων είναι δωρεάν. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι θα λειτουργήσει με περιορισμένο αριθμό ατόμων (έως 15 άτομα) και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Επίσης, τηρούνται υποχρεωτικά όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα (τήρηση αποστάσεων, χρήση μάσκας και αντισηπτικών).

Για δηλώσεις συμμετοχής οι γονείς μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο του ΚΕΠΕΠΨΥ 27210 84009 και ώρες 9 π.μ.- 3 μ.μ. μέχρι και την Τρίτη 27 Οκτωβρίου.