Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020 18:08

Καλαμάτα: Μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης στον ραδιομαραθώνιο για την Αναστασία (βίντεο-φωτογραφίες)

Γράφτηκε από την
Καλαμάτα: Μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης στον ραδιομαραθώνιο για την Αναστασία (βίντεο-φωτογραφίες)

Μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης για την 7χρονη Αναστασία μέσα από τον Ραδιομαραθώνιο, που διοργανώθηκε σήμερα με πρωτοβουλία των ραδιοφωνικών σταθμών City FM 103,8 - Κανάλι 20 88,6 - Δίαυλος 99,2, το MessiniaWebTV και το messiniaradio.gr και με την υποστήριξη της "Ε", του eleftheriaonline.gr και της Τηλεόρασης Μεσόγειος.

Επί 4 ώρες μέσα από τις συχνότητες των σταθμών, αλλά και διαδικτυακά μέσω των παραπάνω ιστοσελίδων παρουσιάστηκαν όλοι οι τρόποι, που μέχρι τώρα μπορεί ο καθένας να συμβάλει οικονομικά στη "μάχη", που δίνει η Αναστασία για την υγεία της.

❤️Ραδιομαραθώνιος Αγάπης για την Αναστασία ❤️ Τώρα LIVE ...έως τις 14:00, όλοι μαζί για καλό σκοπό! City Fm 103,8 – Κανάλι 20 ράδιο – Δίαυλος 99,2 ράδιο σε δίκτυο! Συντονιστείτε μαζί μας και αποδείξτε έμπρακτα την αγάπη σας! Υποστήριξη: Εφημερίδα «Ελευθερία» - eleftheriaonline.gr , Μεσόγειος Τηλεόραση , Messinia Webtv και MessiniaRadio.gr ! Ραδιομαραθώνιος Αγάπης για την Αναστασία! Σας θέλουμε όλους κοντά μας! LIVE ΕΔΩ: www.cityfm.gr , www.diavlosfm.gr , www.kanali20.gr & με εικόνα: https://messiniaradio.gr/messiniawebtv-gr/ & https://eleftheriaonline.gr/.../227196-live...

Δημοσιεύτηκε από Kostas Bakis στις Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020

Ιδιαίτερη στιγμή στον σημερινό ραδιομαραθώνιο ήταν το μήνυμα της οικογένειας της Αναστασίας, που ανέγνωσε η εκπρόσωπος της οικογένειας, δικηγόρος Αναστασία Λιόκουρα, όπου παρουσιάστηκε η κατάσταση και τα δεδομένα της δύσκολης αυτής υπόθεσης, αλλά παράλληλα εστάλη και ένα μήνυμα ζωής και ευγνωμοσύνης για όλο αυτό το κύμα αλληλεγγύης, που υπάρχει τα τελευταία 24ωρα στην Καλαμάτα.

❤️Ραδιομαραθώνιος Αγάπης για την Αναστασία ❤️ Τώρα LIVE ...έως τις 14:00, όλοι μαζί για καλό σκοπό! City Fm 103,8 – Κανάλι 20 ράδιο – Δίαυλος 99,2 ράδιο σε δίκτυο! Συντονιστείτε μαζί μας και αποδείξτε έμπρακτα την αγάπη σας! Υποστήριξη: Εφημερίδα «Ελευθερία» - eleftheriaonline.gr , Μεσόγειος Τηλεόραση , Messinia Webtv και MessiniaRadio.gr ! Ραδιομαραθώνιος Αγάπης για την Αναστασία! Σας θέλουμε όλους κοντά μας! LIVE ΕΔΩ: www.cityfm.gr , www.diavlosfm.gr , www.kanali20.gr & με εικόνα: https://messiniaradio.gr/messiniawebtv-gr/ & https://eleftheriaonline.gr/local/koinonia/koinoniki-drastiriotita/item/227196-live-radiomarathonios-agapis-gia-tin-7xroni-anastasia

Δημοσιεύτηκε από George Kriparos στις Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020

Μέχρι τώρα χρήματα συγκεντρώνονται σε καταστήματα, αλλά και από φορείς, που έχουν στήσει κουμπαράδες αγάπης, ενώ τις επόμενες ημέρες θα έχουν ολοκληρωθεί και όλες οι απαιτούμενες γραφειοκρατικές διαδικασίες για το "άνοιγμα" του ειδικού ερανικού λογαριασμού, ώστε να μπορεί καθένας να βοηθήσει είτε και από άλλα μέρη της Ελλάδας, ή ακόμα και από την ομογένεια.


NEWSLETTER