Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020 11:34

Είδη πρώτης ανάγκης για την «Κιβωτό του Κόσμου» από τον Σύλλογο Φιλοπροόδων Φιλιατρών

Γράφτηκε από την
Είδη πρώτης ανάγκης για την «Κιβωτό του Κόσμου» από τον Σύλλογο Φιλοπροόδων Φιλιατρών

Συσκευασμένα τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για την «Κιβωτό του Κόσμου» στην Καλαμάτα θα συγκεντρώσει ο Σύλλογος Φιλοπροόδων Φιλιατρών.

Χαρακτηριστικά από τον σύλλογο τονίζεται: «Η επέλαση της πανδημίας με τον περιορισμό των επαφών ανάμεσα στους ανθρώπους δεν μας εμποδίζει να είμαστε αλληλέγγυοι σε συνανθρώπους μας ή σε δομές που λειτουργούν χάρη στον εθελοντισμό και την προσφορά. Ολοι γνωρίζουμε το έργο της "Κιβωτού του Κόσμου". Μας έχει συγκινήσει και αρκετοί ίσως έχετε συνεισφέρει στο έργο της. Από τον περασμένο Σεπτέμβριο η «Κιβωτός του Κόσμου» ήρθε και στην Καλαμάτα. Φιλοξενεί αγόρια από 6 έως 18 ετών.
Στο Σύλλογο Φιλοπροόδων πήραμε την πρωτοβουλία να προσφέρουμε μια μικρή βοήθεια συλλέγοντας συσκευασμένα τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στην «Κιβωτό» της Καλαμάτας. Θα τα συγκεντρώσουμε στο Βορρέειο από την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου μέχρι και τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου από τις 5 ως τις 7 το βράδυ, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας από τον Covid-19. Καλούμε όσους από τους συμπολίτες μας επιθυμούν να προσφέρουν κάποια από τα είδη που αναφέρουμε, να τα φέρουν στο Βορρέειο ή να επικοινωνήσουν μαζί μας στο τηλέφωνο 6972-297936. Κάθε προσφορά είναι πολύτιμη!».


NEWSLETTER