Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2021 17:44

Εθελοντική αιμοδοσία και συνεργασία συλλόγων Φιλιατρών και Φιγαλείας

Γράφτηκε από την
Εθελοντική αιμοδοσία και συνεργασία συλλόγων Φιλιατρών και Φιγαλείας

Τη συνεργασία τους όχι μόνο στον αθλητικό τομέα αλλά και σε άλλα ζητήματα, επιβεβαίωσαν σύλλογοι από τα Φιλιατρά και την Φιγαλεία κατά την πρόσφατη εθελοντική αιμοδοσία στα Φιλιατρά.

Στην αιμοδοσία συμμετείχαν και συναντήθηκαν ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών Παρασκευάς Παπασταθόπουλος, η πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Φιλιατρών Ιωάννα Δημητρακοπούλου και ο πρόεδρος του Συλλόγου Νεολαίας και Άθλησης Νέας Φιγαλείας Θάνος Χουλιάρας.
Οι σχέσεις μεταξύ των προέδρων χαρακτηρίζονται ως υπόδειγμα συνεργασίας, όπως και μεταξύ των συλλόγων των όμορων νομών με πολλά κοινά στοιχεία. Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον αγροτικό κόσμο, την ανάπτυξη του αθλητισμού στην περιοχή, την τουριστική ανάπτυξη, αλλά και το σοβαρό θέμα που έχει προκύψει σχετικά με την εγκατάσταση ανεμογεννητριών σε Ολυμπία και ορεινή Μεσσηνία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε, ο κ. Χουλιάρας δεν ήταν ο μόνος εκπρόσωπος της περιοχής της Νέας Φιγαλείας, καθώς συμμετείχαν και συμπολίτες του με καταγωγή από το Στόμιο Φιγαλείας, το Δραγώγι και τα Πετράλωνα, οι οποίοι μένουν μόνιμα στην περιοχή.


NEWSLETTER