Σάββατο, 27 Μαρτίου 2021 07:54

Μεσσηνία: Στην «Ωρα της Γης» συμμετέχει σήμερα η ομάδα Save Your Hood

Γράφτηκε από την
Μεσσηνία: Στην «Ωρα της Γης» συμμετέχει σήμερα η ομάδα Save Your Hood

 

Στην «Ωρα της Γης» συμμετέχει σήμερα η ομάδα Save Your Hood και καλεί εθελοντές στις 10.30 το πρωί στο ξενοδοχείο «Elite City Resort», στην παραλία της Καλαμάτας, να μαζέψουν σκουπίδια και να τα αξιοποιήσουν φτιάχνοντας ένα γράμμα! Πώς;

Όσες περιοχές στην Ελλάδα και την Κύπρο όπου δραστηριοποιούνται ομάδες Save Your Hood έχουν στη διάθεση τους drone, θα σχηματίσουν ένα γράμμα από τη φράση «Κάνε μια νέα αρχή» με σκουπίδια, και θα στείλουν τη φωτογραφία του που θα έχει τραβηχτεί υπό συγκεκριμένες απλές προδιαγραφές, για να σχηματιστεί η φράση σε μορφή κολάζ.

Επίσης, η ομάδα προτρέπει 8.30 - 9.30 το βράδυ να σβήσουμε τα φώτα, ενώ μπορούμε εμπράκτως να δούμε πώς μια ώρα χωρίς φώτα δίνει ανάσα στον πλανήτη μας, στο: https://www.wwf.gr/earth_hour/

 

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Οι υπόλοιπες δράσεις της ομάδας Save Your Hood γι’ αυτό το Σαββατοκύριακο έχουν ως εξής:

Καλαμάτα. Σήμερα 10.30 το πρωί η δράση στο πλαίσιο συμμετοχής στην «Ωρα της Γης». Αύριο Κυριακή στις 12 μ., στο Σκοπευτήριο-Πεδίο Βολής.

Γαργαλιάνοι. Αύριο Κυριακή στις 3.15 μ.μ. στην παραλία του Λαγκούβαρδου (συνάντηση στο σερ σποτ), θα ενώσουν τις δυνάμεις τους οι ομάδες των Γαργαλιάνων, της Κυπαρισσίας και της Καλαμάτας.

Κυπαρισσία. Η ομάδα της Κυπαρισσίας θα είναι αύριο Κυριακή στις 11 π.μ. στο Καλό Νερό (συνάντηση στο εκκλησάκι, στην κεντρική παραλία).


NEWSLETTER