Παρασκευή, 21 Μαϊος 2021 08:00

Στις 26/5 στην Καλαμάτα: Charity street food event για την “Κιβωτό του Κόσμου”

Γράφτηκε από την
Στις 26/5 στην Καλαμάτα: Charity street food event για την “Κιβωτό του Κόσμου”

 

Όταν η κοινωνική δράση συνδυάζεται με την γεύση, τότε πρόκειται για ένα ραντεβού από το οποίο δεν πρέπει να λείψει κανείς.

Την Τετάρτη 26 Μαΐου από τις 5 έως τις 9 το απόγευμα οι επιχειρήσεις The Meat Shop-Σύγχρονο Παραδοσιακό Κρεοπωλείο της οικογένειας Κουταβά και GRAIN-εταιρεία Marketing & Επικοινωνίας, ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον Executive Chef  Χρήστο Κουμάντο του Διεθνούς Κέντρου Μεσογειακής Γαστρονομίας Καλαμάτας, ως διοργανωτές, για να υλοποιήσουν ένα Charity Street Food Event.

Κατά τη διάρκειά του, η ομάδα του chef Χρήστου Κουμάντου θα παρασκευάζει στις εγκαταστάσεις του The Meat Shop (Ακρίτα 106 και Πραξιτέλους στην Καλαμάτα), street Food, όπως burgers, hot dogs, κοτομπουκιές κ.ά., που θα προσφέρεται έναντι συμβολικού τιμήματος, στους συμμετέχοντες που θα παραβρεθούν.

Οι εισπράξεις καθ’ ολοκληρία, θα διατεθούν προς ενίσχυση του ταμείου της Κιβωτού του Κόσμου Καλαμάτας-“Κωνσταντίνος Ι. Καρέλιας».

Στη διοργάνωση, αρωγοί της προσπάθειας ως χορηγοί σε είδη, έχουν ταχθεί οι ακόλουθοι επαγγελματίες και επιχειρήσεις της Καλαμάτας: ΒΡΥΩΝΗΣ-αντιπροσωπείες/αναψυκτικά, ICESKOUL-εταιρεία διανομής πάγου, ΣΙΑΜΠΗΣ-χονδρεμπόριο φρούτων/λαχανικών, ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ-χονδρεμπόριο φρούτων/λαχανικών, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ-αρτοποιία, ΓΕΥΣΕΙΣ ΘΥΜΙΣΕΣ-Κουκούτσης, MAMELLADA- γλυκόξινες μαρμελάδες τσάτνεϊ και FRAGORITA-χυμός από μεσσηνιακά φραγκόσυκα .

Χορηγοί επικοινωνίας είναι η εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και τα ραδιόφωνα LIFE FM 88,0, ΕΜΦΑΣΙΣ 91,8 και ΚΑΝΑΛΙ1 94,8.


NEWSLETTER