Τετάρτη, 26 Μαϊος 2021 08:47

Καλαμάτα: “Charity Street Food” σήμερα για την“Κιβωτό του κόσμου” (βίντεο)

Γράφτηκε από την

 

Την αγάπη μας για την “Κιβωτό του κόσμου Καλαμάτας - “Κωνσταντίνος Ι. Καρέλιας»” μπορούμε να δείξουμε έμπρακτα όλοι μας σήμερα στο εθελοντικού χαρακτήρα event, τη γιορτή γεύσης “Charity Street Food”, που θα φιλοξενηθεί από τις 5 ως τις 9 μ.μ. στο “The meat shop” στην οδό Ακρίτα 106 και Πραξιτέλους.

Με αφορμή την πρόσφατη έναρξη λειτουργίας της νέας στέγης της “Κιβωτού του κόσμου” στην πόλη, οι επιχειρήσεις “The meat shop - σύγχρονο παραδοσιακό κρεοπωλείο” της οικογένειας Κουταβά και “Grain” - εταιρεία marketing και επικοινωνίας (Ν. Κυριακουλάκου)”, ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον executive chef Χρήστο Κουμάντο του Διεθνούς Κέντρου Μεσογειακής Γαστρονομίας Καλαμάτας ως διοργανωτές, για να υλοποιήσουν ένα μεγάλο στόχο ενίσχυσης των παιδιών που στηρίζει η “Κιβωτός”. Η ομάδα του καταξιωμένου σεφ Χρήστου Κουμάντου θα παρασκευάζει στις εγκαταστάσεις του “Meat shop”, διάφορες επιλογές street food (burgers, hot dogs, κοτομπουκιές κ.ά.), που θα προσφέρονται έναντι συμβολικού τιμήματος σε όσους παραβρεθούν. Ολες οι εισπράξεις θα διατεθούν για την ενίσχυση του ταμείου της “Κιβωτού του κόσμου Καλαμάτας - “Κωνσταντίνος Ι. Καρέλιας»”.

Στη διοργάνωση, αρωγοί της προσπάθειας ως χορηγοί σε είδη, είναι οι επαγγελματίες - επιχειρήσεις της πόλης: “Βρυώνης” -αντιπροσωπείες/αναψυκτικά, “Iceskoul” - εταιρεία διανομής πάγου, “Σιαμπής” - χονδρεμπόριο φρούτων/λαχανικών, “Γιαννακόπουλος” - χονδρεμπόριο φρούτων/λαχανικών, “Αλεσης - Αθανασίου” - αρτοποιία, “Γεύσεις - θύμισες” - Κουκούτσης, “Mamellada” - γλυκόξινες μαρμελάδες τσάτνεϊ και “Fragorita” - χυμός από μεσσηνιακά φραγκόσυκα. Χορηγοί επικοινωνίας είναι η Eφημερίδα “Eλευθερία” και τα ραδιόφωνα “Life” FM 88,0, “Εμφασις” 91,8 και “Κανάλι 1” 94,8.