Κυριακή, 14 Απριλίου 2013 09:25

Σύσκεψη στην Καλαμάτα για την πυροπροστασία με την παρουσία της ηγεσίας του Πυροσβεστικού Σώματος

Σύσκεψη στην Καλαμάτα για την πυροπροστασία με την παρουσία της ηγεσίας του Πυροσβεστικού Σώματος

 

Παρουσία του γ.γ. Πολιτικής Προστασίας Πάτροκλου Γεωργιάδη και της ηγεσίας του Πυροσβεστικού Σώματος πραγματοποιείται σήμερα -Σάββατο 13 Απριλίου- στην Καλαμάτα, στις 5.30 το απόγευμα, σύσκεψη στο Διοικητήριο με αντικείμενο τον σχεδιασμό μέτρων και δράσεων πρόληψης και αντιμετώπισης των δασικών πυρκαγιών στη Μεσσηνία.

 

Οπως έγινε γνωστό, η εν λόγω σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο προγραμματισμένης επίσκεψης κλιμακίου του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη -στο οποίο, μαζί με τον γ.γ. Πολιτικής Προστασίας μετέχουν επίσης, ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος αντιστράτηγος Σωτήριος Γεωργακόπουλος και ο προϊστάμενος του Επιτελείου του Αρχηγείου της Πυροσβεστικής υποστράτηγος Χαράλαμπος Αφάλης.

Στη σύσκεψη θα μετάσχουν επίσης ο διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πελοποννήσου αρχιπύραρχος Κωνσταντίνος Γιόβας, ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμάτας πύραρχος Κυριακούλης Κυριακουλέας και άλλοι αξιωματικοί.

Νωρίτερα, στις 2 το μεσημέρι, έγινε γνωστό ότι το κλιμάκιο από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη θα επισκεφθεί στο Δημαρχείο τον δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα.