Κυριακή, 05 Σεπτεμβρίου 2021 21:20

Συναντήσεις του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Μεσσηνίας

Γράφτηκε από την
Συναντήσεις του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Μεσσηνίας

Αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Μεσσηνίας επισκέφθηκε διαδοχικά τον αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Μεσσηνίας, τους δημάρχους Καλαμάτας και Μεσσήνης, τον διευθυντή Αστυνομίας Μεσσηνίας, τον διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Μεσσηνίας, τον λιμενάρχη Καλαμάτας και την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Ν. Μεσσηνίας.

Στους προαναφερόμενους δόθηκε, τιμής ένεκεν, βιβλίο που εξέδωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας (ΠΟΑΣΑ) με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 20 χρόνων από την ίδρυσή της, και έγινε ενημέρωσή τους σχετικά με την λειτουργία της ΠΟΑΣΑ, τις δραστηριότητές της και τα σωματεία που την απαρτίζουν πανελλαδικά.
Επίσης η αντιπροσωπεία ενημέρωσε σχετικά με τη λειτουργία του Συνδέσμου Αποστράτων ΣΑ Μεσσηνίας, την οργάνωση, λειτουργία και τις δραστηριότητές του. Τονίστηκε ότι ο σύνδεσμος δεν λειτουργεί σε στενά επαγγελματικά και συνδικαλιστικά πλαίσια, αλλά έχει και μεγάλες κοινωνικές, πολιτιστικές και άλλες δραστηριότητες (συγκέντρωση ειδών, τροφίμων, ρουχισμού, σχολικών ειδών κλπ.), για την ενίσχυση του έργου διαφόρων φιλανθρωπικών ιδρυμάτων.
Κατά τις επισκέψεις στις υπηρεσίες των Σωμάτων Ασφαλείας, δόθηκε αντίγραφο του ψηφίσματος του 21ου Πανελλήνιου Συνεδρίου της ΠΟΑΣΑ, στις συνδικαλιστικές ενώσεις Αστυνομικών και Πυροσβεστικών Υπαλλήλων Μεσσηνίας καθώς και στους απόστρατους του Λιμενικού Σώματος, για ενημέρωσή τους.

 


NEWSLETTER