Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021 20:45

Λευκά είδη προσέφεραν οι “Φαρμακοποιοί του Κόσμου” στο Υπνωτήριο του Δήμου Καλαμάτας

Γράφτηκε από την

 

Λευκά είδη, καθώς και είδη ατομικής υγιεινής, προσέφεραν οι “Φαρμακοποιοί του Κόσμου” στο Υπνωτήριο του Δήμου Καλαμάτας.

Σύμφωνα με ενημέρωση από το δήμο, τη συνεργασία της κινητής μονάδας του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Καλαμάτας με τη μη κυβερνητική οργάνωση “Φαρμακοποιοί του Κόσμου” επισφράγισαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, ο αντιδήμαρχος Οικονομίας, Δημοτικής Περιουσίας και Πρόνοιας Σαράντος Μαρινάκης και ο αντιδήμαρχος Συντήρησης Υποδομών Δημήτρης Μαστραγγελόπουλος, το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου.

Η δράση που υλοποιήθηκε εντάσσεται στο πλαίσιο δικτύωσης με στόχο την κοινωνική μέριμνα και αφορούσε την προσφορά λευκών ειδών και ειδών ατομικής υγιεινής εκ μέρους των “Φαρμακοποιών του Κόσμου” προς το Υπνωτήριο του Δήμου Καλαμάτας.

Την οργάνωση εκπροσώπησε η πρόεδρος Δώρα Μανωλάκου συνοδευόμενη από τα μέλη Εφη Μπούνα και Αντωνία Σκόκου.

Τα στελέχη της κινητής μονάδας του Κέντρου Κοινότητας Μαρία Χαριζοπούλου, ψυχολόγος, και Βασίλειος Κανελλόπουλος, κοινωνικός λειτουργός, ευχαρίστησαν τους “Φαρμακοποιούς του Κόσμου”, η συνεργασία με τους οποίους θα συνεχιστεί και με νέες δράσεις.