Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 19:43

Εθελοντική αιμοδοσία στους Γαργαλιάνους

Γράφτηκε από τον
Εθελοντική αιμοδοσία στους Γαργαλιάνους

 

Συνεχίζεται και αυτή την Κυριακή το πρόγραμμα εθελοντικής αιμοδοσίας του Δήμου Τριφυλίας και της Κοινωφελής του Επιχείρησης σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας.

Έτσι αυτή την Κυριακή αιμοληψία θα γίνει στην Μπρίσκειο Βιβλιοθήκη Γαργαλιάνων από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Από το Δήμο απευθύνεται κάλεσμα σε όσους μπορούν να συμμετέχουν και σημειώνεται: «Δίνουμε αίμα, δίνουμε ζωή. Καλούμε τους εθελοντές αιμοδότες, τις επιχειρήσεις, τους συλλόγους, τις υπηρεσίες να συμμετέχουν σε μια πράξη ηθικής, κοινωνικής ευθύνης και προσφοράς. Αν είστε φορέας και θέλετε να στηρίξετε τη διοργάνωση, δηλώστε τη συμμετοχή σας (τηλεφωνικά ή με ηλεκτρονικό μήνυμα για να αποτυπωθεί η συμμετοχή σας στο ψηφιακό υλικό που θα κυκλοφορήσει), γνωστοποιήστε το στα μέλη σας. Αν είστε επιχείρηση, μεταφέρατε το μήνυμα και παροτρύνετε στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης σας, το προσωπικό σας να αγκαλιάσει τη δράση με την ενεργή συμμετοχή του. Μεταφέρατε το μήνυμα και ενθαρρύνατε τους δικούς σας ανθρώπους, γιατί η αλληλεγγύη είναι κοινωνικός πολιτισμός. Δημοσιοποιήστε την πρόσκληση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να διαχυθεί η πληροφορία. Συμμετέχουμε όλοι γιατί μπορεί να είμαστε εμείς αυτοί που θα χρειαστούμε το αίμα. Συμμετέχουμε όλοι γιατί η αιμοδοσία αποτελεί πράξη αγάπης και αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπό μας. Στηρίζουμε την εθελοντική αιμοδοσία, γιατί το αίμα του αιμοδότη μπορεί να κάνει τη διαφορά μεταξύ θανάτου και ζωής».

Κ.Μπ.


NEWSLETTER