Πέμπτη, 23 Μαϊος 2013 19:18

Στην Καλαμάτα οι βέσπες του Vespa Forum Hellas

Στην Καλαμάτα οι βέσπες του Vespa Forum Hellas

Εφτασαν λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι στην Καλαμάτα οι εποχούμενοι στις βέσπες, μέλη του Vespa Forum Hellas, οι οποίοι πραγματοποιούν τον γύρο της Ελλάδας με το αγαπημένο τους όχημα μετακίνησης.

Τους ''ταξιδευτές'' -που έφθασαν από την Αθήνα- υποδέχθηκαν Καλαματιανοί φίλοι της βέσπας και μαζί τους κατευθύνθηκαν στο Δημαρχείο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας, όπου συναντήθηκαν με τον δήμαρχο Παναγιώτη Νίκα, με τον οποίο αντάλλαξαν δώρα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι διαδρομές του 1ου γύρου της Ελλάδας με βέσπα καλύπτονται διαδικτυακά σε καθημερινή βάση, τόσο μέσω της ιστοσελίδας του Vespa Forum Hellas, όσο και της σελίδας του στο Facebook, με δημοσίευση φωτογραφιών και χαρτών Google.
Η ομάδα -που απόψε διανυκτερεύει στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα- ξεκίνησε την Τρίτη από την Αθήνα, μετέβη με πλοίο στο Ηράκλειο (Κρήτη) και χθές επισκέφθηκε Ρέθυμνο, Χανιά και Κίσσαμο, ενώ έφυγε από την Κρήτη σήμερα το πρωί και από τον Πειραιά κατευθύνθηκε στην Καλαμάτα από το νέο αυτοκινητόδρομο.
Αύριο συνεχίζει το ταξίδι της -των συνολικά 1.960 χιλιομέτρων- προς Πάτρα, ενώ οι επόμενοι σταθμοί της θα είναι σε Αμφιλοχία, Γιάννενα, Κοζάνη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Δράμα, Καβάλα, Ασπροβάλτα, ξανά Θεσσαλονίκη, Πλάκα Λιτοχώρου, Λάρισα, Τρίκαλα, ξανά Λάρισα, Βόλο, Γλύφα, Αγιόκαμπο, Αιδηψό, Λίμνη, Χαλκίδα για να τερματίσουν στην Αθήνα -μπροστά στο Καλλιμάρμαρο- στις 31 του μήνα.