Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2022 20:30

Εθελοντική αιμοδοσία στη Μαραθούπολη

Γράφτηκε από τον

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώθηκε την Κυριακή στην Τοπική Κοινότητα Μαραθούπολης σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας.

Συνολικά συγκεντρώθηκαν 26 μονάδες αίμα, ενώ όπως τονίζεται από την διοίκηση του νοσοκομείου η ανάγκη για αίμα είναι συνεχής και δεν σταματά ποτέ.

Το «παρών» στην αιμοδοσία πέρα από το προσωπικό του Τμήματος Αιμοδοσίας έδωσαν ο αναπληρωτής διοικητής του Γ.Ν. Μεσσηνίας Δημήτριος Λαμπρόπουλος, καθώς και ο πρόεδρος του ΕΚΕΑ Παναγιώτης Κατσίβελας.

Από την πλευρά του ο κ. Λαμπρόπουλος ευχαριστώντας όσους συμμετείχαν και συνέβαλαν στην αιμοδοσία τονίζει:

«Η Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας θεωρεί υποχρέωσή της να ευχαριστήσει θερμά όλους τους εθελοντές αιμοδότες που την Κυριακή ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Τοπικής Κοινότητας Μαραθούπολης καθώς και τον πρόεδρό της κ. Κώστα Παντελή για την άριστη οργάνωσή του στην εθελοντική αιμοδοσία που έγινε στον χώρο του πρώην Δημοτικού Σχολείου Μαραθούπολης.

Με μεγάλη μου χαρά, βρισκόμενος στον χώρο της αιμοδοσίας, είδα την μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου και θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους εθελοντές αιμοδότες που προσήλθαν και έδωσαν συνολικά 26 μονάδες αίμα, καθώς και όλο το προσωπικό της Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας για την άριστη συνεργασία, την αγάπη και την ενημέρωση που παρείχαν προς τους αιμοδότες.

Η ανάγκη για αίμα είναι συνεχής, δεν σταματά ποτέ, ούτε η ανάγκη να στηρίζουμε τον συνάνθρωπό μας. Δίνεις αίμα, δίνεις ζωή. Είσαι δυνατός εσύ και γίνονται και οι γύρω σου».

 

Κ.Μπ.