Δευτέρα, 09 Δεκεμβρίου 2013 18:02

"YouCan WeCan": Συγκέντρωση βοήθειας μεθαύριο στην Καλαμάτα (βίντεο)

"YouCan WeCan": Συγκέντρωση βοήθειας μεθαύριο στην Καλαμάτα (βίντεο)

Τρόφιμα, είδη ένδυσης και σχολικά  θα συγκεντρωθεί και στην Καλαμάτα την Τετάρτη στην κεντρική πλατεία από τις 12 το μεσημέρι έως τις 8 το βράδυ, στο πλαίσιο της πανελλαδικής προσπάθειας των Ελλήνων Youtubers "YouCan WeCan".

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.



Οι γνωστοί από τα διασκεδαστικά βίντεό τους: Μιχάλης Βιολέτης (Mikeus), Ορέστης Δούρβας (Dourvas Bros), Στάθης Αστάθιος, Ευτύχης Μπλέτσας, ComedyLab και Αλέξανδρος Κοντοπίδης κ.α. διοργάνωσαν μια καμπάνια κοινωνικής προσφοράς και ζητούν τη βοήθεια των πολιτών. Το μήνυμα που θέλουν να περάσουν είναι πως η διαδικτυακή κοινότητα μπορεί να δείξει ανθρωπιά, πιο δυνατή από κάθε κρίση.
Ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Μπούχαλης σε συνεργασία με την αντιδήμαρχο και υπεύθυνη του Δημοτικού Παντοπωλείου Μαρία Οικονομάκου στηρίζουν αυτή την προσπάθεια.
Τα υλικά που θα συγκεντρωθούν είναι: παιδικές τροφές, παιδικά ρούχα και παπούτσια, σχολικά είδη, τρόφιμα, κυρίως μακράς διαρκείας όπως όσπρια, ζυμαρικά κονσέρβες κλπ., είδη προσωπικής υγιεινής, χαρτικά, εμφιαλωμένα νερά, χυμοί, ρούχα, κουβέρτες, φάρμακα, παιχνίδια.
Το "YouCan WeCan" θα γίνει στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα και την Καλαμάτα.
Συντονιστές της Καλαμάτας είναι οι: Νίκος Γκούνης, Παναγιώτης Πάρις Ορφανός, Τάσος Γεωργακλής.
Σχετικό βίντεο υπάρχει στο Youtube. Μπορεί κανείς να το δει πληκτρολογώντας "Youcan Wecan". Το βίντεο δεν βρίσκεται στο κανάλι κάποιου Youtuber αλλά στο κανάλι "YouCan WeCan Greece".
Κατά προτεραιότητα θα εξυπηρετούνται οι εγγεγραμμένοι άποροι στα μητρώα των δήμων. Ολα τα προϊόντα θα καταγραφούν και θα ταξινομηθούν.