Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2024 17:50

Με επιτυχία οι αιμοδοσίες στην Costa Navarino

Με επιτυχία οι αιμοδοσίες στην Costa Navarino

Αιμοδοσία στις εγκαταστάσεις της Costa Navarino πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας και του Τμήματος Αιμοδοσίας την Πέμπτη 20 Ιουνίου.

Όπως τονίζει ο αναπληρωτής διοικητής του Νοσοκομείου Δημήτρης Λαμπρόπουλος: «Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους εκπροσώπους της εταιρείας για την τέλεια οργάνωση και άψογη συνεργασία, καθώς και όλους τους εθελοντές αιμοδότες.

Όλοι όσοι εργάστηκαν για τη διοργάνωση αυτής της δράσης είδαν την προσπάθειά τους να δικαιώνεται με τον καλύτερο τρόπο, καθώς συγκεντρώθηκαν συνολικά 27 πολύτιμες μονάδες αίματος. Η ανάγκη για αίμα είναι συνεχής, δεν σταματά ποτέ, ούτε η ανάγκη να στηρίζουμε τον συνάνθρωπό μας. Ευχόμαστε η πρωτοβουλία αυτή να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση και από άλλες κοινωνικές ομάδες και άτομα».

Επίσης εθελοντική αιμοδοσία σε συνεργασία με την Costa Navarino και τους συνεργάτες της πραγματοποιήθηκε και την Τετάρτη 26 Ιουνίου.

Η διοίκηση και οι εργαζόμενοι στην Costa Navarino διατηρούν επί σειρά ετών τράπεζα αίματος, προκειμένου να καλυφθούν τυχόν ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, καθώς και του προσωπικού και των οικογενειών τους.

Από την αιμοδοσία συγκεντρώθηκαν συνολικά 70 μονάδες αίματος.

Κ.Μπ.