Σάββατο, 21 Ιουνίου 2014 13:14

Ενημερωτικές δράσεις από το "Κύτταρο" κατά των ναρκωτικών

Ενημερωτικές δράσεις από το "Κύτταρο" κατά των ναρκωτικών

Ενημερωτικές δράσεις με αφορμή την 26η Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, διοργανώνει την ερχόμενη εβδομάδα το ΚΕΘΕΑ “Κύτταρο” στην Καλαμάτα και τις γύρω περιοχές. Συγκεκριμένα την Τρίτη 24 Ιουνίου ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί στο Νοσοκομείο Καλαμάτας (11 π.μ. -1 μ.μ.) και στην κάτω πλατεία της Μεσσήνης (7 μ.μ. -9 μ.μ.).

 

Την Τετάρτη 25 Ιουνίου ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί στο Δικαστικό Μέγαρο Καλαμάτας (10 π.μ. - 1 μ.μ.) και στην πλατεία Οθωνος (10 π.μ. - 1 μ.μ.). Τέλος την Πέμπτη 26 Ιουνίου στην Αγία Τριάδα (10 π.μ. - 1 μ.μ.) και στο λιμάνι της Καλαμάτας στο ΑΤΜ της Εμπορικής (8 μ.μ. - 11 μ.μ.)

Παράλληλα στα ενημερωτικά περίπτερα θα υπάρχει δυνατότητα πραγματοποίησης ατομικών συναντήσεων με χρήστες ουσιών και γονείς-συγγενείς από επιστημονικό προσωπικό του προγράμματος. 

Επίσης από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή (10 π.μ. - 4 μ.μ.) το Συμβουλευτικό Κέντρο ΚΕΘΕΑ "ΚΥΤΤΑΡΟ", (Κουμουνδούρου 3) και το Πολυδύναμο Ψυχοδιαγνωστικό Κέντρο Καλαμάτας, (Κολοκοτρώνη 1 και Νέδοντος), θα λειτουργούν χωρίς να απαιτείται ραντεβού για χρήστες και τις οικογένειές τους.

 

Στον Ταΰγετο

Σήμερα Σάββατο τα μέλη της θεραπευτικής κοινότητας, το προσωπικό και τα μέλη της Επανένταξης του ΚΕΘΕΑ "ΚΥΤΤΑΡΟ" με την συνεργασία του Ορειβατικού Συλλόγου Καλαμάτας θα ανέβουν στην κορυφή του Ταϋγέτου μεταφέροντας το μήνυμα του ΚΕΘΕΑ για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών «Η Δύναμη ν’ αλλάζεις» μαζί με άλλους.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το ΚΕΘΕΑ "ΚΥΤΤΑΡΟ" στο τηλ. 27210 89482.