Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου 2014 15:53

Επαναλειτουργούν τα γεύματα αγάπης από τον ναό της Ευαγγελίστριας στο Ναύπλιο

Γράφτηκε από την
Επαναλειτουργούν τα γεύματα αγάπης από τον ναό της Ευαγγελίστριας στο Ναύπλιο

Αρχίζει ξανά από σήμερα η επαναλειτουργία του συσσιτίου από τον ιερό ναό της Ευαγγελίστριας στο Ναύπλιο, που είχε διακοπέι πριν από περίπου ένα μήνα.

 

Η παρασκευή του φαγητού θα γίνεται προσωρινά στο ίδιο χώρο με την αρωγή εθελοντριών, όπως συνέβαινε και πριν, όμως η αποθήκευση και φύλαξη των τροφίμων, με τη συνδρομή του δήμου Ναυπλίου, γίνεται σε διαφορετικό χώρο που παρέχει τις κατάλληλες συνθήκες υγιεινής.

Το συσσίτιο διανέμεται σε περίπου 150 άτομα. Τον ένα μήνα που δεν γινόταν διανομή, όπως δήλωσε ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο ναός της Ευαγγελίστριας, βρισκόταν με κάθε τρόπο δίπλα στους ανθρώπους που στηρίζονταν στα γεύματα αγάπης ενώ κάλεσε τους πολίτες να αγκαλιάσουν τέτοιες δομές που, σε αυτή την δύσκολη περίοδο, στέκονται στο πλευρό των ανθρώπων που έχουν ανάγκη.

Ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος, ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος και αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσος Χειβιδόπουλος, εξήραν την εθελοντική προσπάθεια για τη λειτουργία των γευμάτων αγάπης.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

(Φωτογραφία αρχείου)


NEWSLETTER