Κυριακή, 03 Μαϊος 2015 08:04

Κάλεσμα αλληλεγγύης για τη θεραπεία 47χρονης στα Φιλιατρά

Κάλεσμα αλληλεγγύης για τη θεραπεία 47χρονης στα Φιλιατρά

Κάλεσμα αγάπης και αλληλεγγύης απευθύνει ο Δήμος Τριφυλίας και οι σύλλογοι των Φιλιατρών, ώστε να συγκεντρωθεί το χρηματικό ποσό που απαιτείται για τη θεραπεία μιας 47χρονης γυναίκας από τα Φιλιατρά.

Σε σχετική ανακοίνωση του δήμου σημειώνεται μεταξύ άλλων:

«Τη βοήθεια όλων μας χρειάζεται η κ. Ιωάννα Ντούνου, 47 χρόνων, η οποία πάσχει από αυτόματη ενδοεγκεφαλική αιμορραγία και χρήζει άμεσης εξειδικευμένης θεραπείας, μη γενόμενης σε Δημόσιο Νοσοκομείο, κόστους 12.000€. Η οικογένεια χρειάζεται τη συμπαράστασή μας για να αντεπεξέλθει οικονομικά στο κόστος της θεραπείας.

Υπό την αιγίδα του δήμου, οι σύλλογοι της πόλης των Φιλιατρών, ο Εμπορικός Σύλλογος, ο Αγροτικός Σύλλογος, ο Σύλλογος Φιλοπροόδων, ο Ομιλος Δράσεων και Πολιτισμού και το Τριφυλιακό Ερασιτεχνικό Θέατρο (ΤΕΘ), διοργανώνουν δράσεις αλληλεγγύης:

- Ερανο Αγάπης στα σπίτια και τα καταστήματα της πόλης μας. - Κουμπαρά αλληλεγγύης στα καταστήματα εστίασης Αγ. Κυριακής, Αγρίλη και Εξοχικού.

- Θεατρική παράσταση του ΤΕΘ.

- Μουσική συναυλία στο πάρκο της Βλαχέρνας.

Παρακαλούμε θερμά για τη θετική ανταπόκρισή σας στο κάλεσμα αγάπης και αλληλεγγύης που θα βοηθήσει έναν συμπολίτη μας. Το πρόβλημά του θα μπορούσε να είναι δικό μας».