Τρίτη, 14 Ιουλίου 2015 16:50

Η Τριφυλία έδειξε την αλληλεγγύη της στην Ιωάννα Ντούνου

Γράφτηκε από τον
Η Τριφυλία έδειξε την αλληλεγγύη της στην Ιωάννα Ντούνου

Με επιτυχία στέφθηκε η προσπάθεια που ξεκίνησε πριν δύο μήνες για να συγκεντρωθεί το αναγκαίο χρηματικό ποσό που απαιτούνταν για την ιατρική θεραπεία της Ιωάννας Ντούνου από τα Φιλιατρά.

Σε μια συγκινητική προσπάθεια σύλλογοι και απλοί πολίτες από την περιοχή -και όχι μόνο- υπό την αιγίδα του Δήμου Τριφυλίας κατάφεραν να συγκεντρώσουν το χρηματικό ποσό των 10.479,46 ευρώ, διοργανώνοντας μια σειρά από δράσεις αλληλεγγύης στις οποίες η ανταπόκριση στο κάλεσμα αγάπης ήταν θετική, αυθόρμητη, άμεση και αποτελεσματική.

Από την πλευρά του δήμου ευχαριστούν θερμά το Τριφυλιακό Ερασιτεχνικό Θέατρο, το 2ο Δημοτικό Σχολείο Φιλιατρών, τον Αθλητικό Σύλλογο Εράνη, τη β’ τάξη Γενικού Λυκείου Φιλιατρών, τον Ομιλο Δράσης και  Πολιτισμού Φιλιατρών, το Σύλλογο Φιλοπροόδων Φιλιατρών, τον Εμπορικό Σύλλογο Φιλιατρών, τον Αγροτικό Σύλλογο Φιλιατρών, το "Famous Bar", τον Α.Ο.Α.Ξ. Κυπαρισσίας, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Χριστιανούπολης, το Σύλλογο Διδασκόντων Γυμνασίου Φιλιατρών και όλους τους επώνυμους και ανώνυμους πολίτες για τη συνεισφορά τους.

Ακόμη σε σχετική ανακοίνωση σημειώνεται ότι η συνεισφορά του Ομίλου Ρακετιστών Κουρούτας Αμαλιάδας απέδειξε πως η αλληλεγγύη δεν έχει σύνορα. Τα χρήματα κατατέθηκαν, με μεταφορά του ποσού, στο λογαριασμό του θεραπευτηρίου που νοσηλεύτηκε η κ. Ντούνου, η οποία είναι πλέον κοντά μας και βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας. Ο τραπεζικός λογαριασμός έκλεισε στις 29/05/2015. Η κίνηση του λογαριασμού και τα σχετικά παραστατικά έγγραφα βρίσκονται στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου. Η αλληλεγγύη είναι ιδεώδες που προβάλλει και υποστηρίζει τη μοναδική και ιδιαίτερη αξία του ανθρώπου.

ΙΩΑΝΝΑ ΝΤΟΥΝΟΥ: “ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΒΑΘΟΥΣ ΚΑΡΔΙΑΣ”

Τις ευχαριστίες από τα βάθη της καρδιάς της εκφράζει και η Ιωάννα Ντούνου σε γραπτή της δήλωση στην οποία σημειώνει: «Είναι κάποιες στιγμές στη ζωή που αισθάνεται κανείς ότι όλα τελειώνουν… Σε μια τέτοια στιγμή για μένα, πλήθος κόσμου στάθηκε αρωγός και συμπαραστάτης! Είστε εσείς συμπολίτες μου, φίλοι, γνωστοί, άγνωστοι, σύλλογοι… Είναι λίγο ό,τι και να πω στον καθένα σας ξεχωριστά. Σας ευχαριστώ από βάθους καρδιάς που μου χαρίσατε με την οικονομική σας στήριξη τη ζωή! Ευχαριστώ επίσης και τους γιατρούς καθώς και το νοσηλευτικό προσωπικό του διαγνωστικού κέντρου «Ιατρόπολις» για τον επαγγελματισμό που επέδειξαν και που κατάφεραν να είμαι σήμερα πλήρως υγιής και να στέκομαι στα πόδια μου! Σας ευγνωμονώ όλους! Εύχομαι ολόψυχα σε όλους, υγεία και ευτυχία. Με τιμή και ευγνωμοσύνη, Ιωάννα Ντούνου. Φιλιατρά Μεσσηνίας». 

Κ.Μπ.


NEWSLETTER